Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Uitstel voor dertiende seizoen van It's Always Sunny in Philadelphia

Zal van uitstel afstel komen? Het dertiende seizoen van It's Always Sunny in Philadelphia zal waarschijnlijk pas in 2019 van start gaan.

De cast van de FX-sitcom heeft het zo druk het komende jaar dat het dertiende seizoen van It's Always Sunny in Philadelphia wordt uitgesteld. Dit terwijl de fans verwachten dat na twaalf sterke seizoenen weer snel een nieuw seizoen zal komen. Helaas zullen de fans teleurgesteld worden. Het lijkt erop dat het nog even gaat duren voordat de sitcom uitgezonden gaat worden. Actrice Kaitlin Olson, die Sweet Pee speelt, vertelde aan TV Guide dat het nog wel even gaat duren voor het dertiende seizoen van start kan gaan.

Olson zei: “We hebben het volgende seizoen even uitgesteld. We zijn dit jaar allemaal bezig met onze eigen projecten. Dus aan het eind van dit opnameseizoen van The Mick, zal ik me bezig gaan houden met Sunny." De opnames zijn dus later en dus zal ook het volgende seizoen later beginnen, waarschijnlijk pas in 2019 of misschien eind 2018. Het is wel zeker dat er nog minimaal twee seizoenen gaan komen van It's Always Sunny in Philadelphia, maar de fans moeten daarop alleen wat langer wachten.

Vind jij het jammer dat je zo lang moet wachten op een volgend seizoen?


Kaitlin Olson
Vorige aflevering
Dennis Takes a Mental Health Day
Dennis Takes a Mental Health Day
16x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
05 Mei 2017 13:00 -
Zou het erg jammer vinden als we meer dan een jaar moeten wachten op een 13e seizoen. Dit is voor mij één van de beste komedies van dit moment.
Reageer
avatar_JanWillemK
05 Mei 2017 15:13 -
Balen! Maar dit is één van de series waarbij elk seizoen erg sterk is. Ik ben er dan ook zeker van dat ook het volgende seizoen goed zal zijn. Als ik wat langer moet wachten, so be it.
Zolang ze Glenn Howerton (Dennis) maar weten te behouden ;)
Reageer
It's Always Sunny in Philadelphia