Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor familieserie Jane van Apple TV+

Jane heeft een premièredatum gekregen. Apple TV+ heeft onthuld dat de serie op vrijdag 14 april in première gaat.

De serie, met Ava Louise Murchison, Mason Blomberg, Tamara Almeida, Dan Abramovici, Jazz Allen en Sam Marra in de hoofdrollen, krijgt een eerste seizoen van tien afleveringen en volgt een jong meisje op een zoektocht om bedreigde diersoorten te redden.

Jane is geïnspireerd op het werk van Dr. Jane Goodall en combineert live-action en CGI.

Jane

Apple TV+ onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Apple TV+ heeft vandaag de startdatum en de cast bekendgemaakt van Jane, een nieuwe tiendelige missiegerichte serie voor kinderen en gezinnen, geïnspireerd op het werk van Dr. Jane Goodall. Van Emmy Award-winnaar J.J. Johnson (Dino Dana, Endlings, Ghostwriter (2019)), Sinking Ship Entertainment en het Jane Goodall Instituut, gaat Jane wereldwijd in première op vrijdag 14 april op Apple TV+.

Ava Louise Murchison (Reacher) speelt de rol van Jane Garcia, een negenjarige beginnende milieuactiviste op een zoektocht om bedreigde dieren te redden. Met behulp van haar krachtige fantasie neemt Jane haar beste vrienden David, gespeeld door Mason Blomberg (Shameless (US)), en Greybeard de chimpansee mee op epische avonturen om wilde dieren over de hele wereld te helpen beschermen omdat, volgens haar idool Dr. Jane Goodall: "Alleen als we het begrijpen, zullen we erom geven. Alleen als we erom geven, zullen we helpen. Alleen als we helpen, kunnen ze gered worden."

De cast bestaat verder uit Tamara Almeida (Ghostwriter (2019)), Dan Abramovici (Wayne), nieuwkomer Jazz Allen en Sam Marra (Stumptown).

"Ik ben erg blij met deze kans en de relatie met Apple en Sinking Ship. De serie Jane verspreidt een boodschap van hoop en herinnert kinderen eraan dat het milieu iets is waar we ons allemaal zorgen over moeten maken en inspireert hen en hun ouders om een verschil te maken", aldus Dr. Jane Goodall.

Van Sinking Ship Entertainment is Jane, een live-action/CGI-gemengde serie, gemaakt door bedrijfspartner J.J. Johnson, die samen met Christin Simms, Blair Powers, Matt Bishop en Andria Teather van het Jane Goodall Instituut de productie verzorgt."
Vorige aflevering
Panthera leo
Panthera leo
02x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Jane