Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum en teaser trailer voor tweede seizoen Joe Pickett van Paramount+

Paramount+ heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van de serie Joe Pickett exclusief op de dienst van start gaat met twee afleveringen begin juni in de VS en Canada.

Met Michael Dorman, Vivienne Guynn, Chad Rook en Aadila Dosani in de hoofdrollen, volgt het drama jachtopzichter Joe Pickett (Dorman) in Wyoming terwijl hij waakt over zijn territorium. In het tweede seizoen onderzoekt Pickett een reeks moorden.

Paramount+ heeft ook een teaser trailer voor het nieuwe seizoen vrijgegeven. De serie zal op zondag 4 juni starten en op maandag 5 juni ook te streamen zijn op Paramount+ in Australië. Na de start zullen er wekelijks nieuwe afleveringen verschijnen, exclusief op Paramount+. Startdatums in andere internationale markten worden later bekendgemaakt.

Joe Pickett

In seizoen twee, ontdekt Pickett (Michael Dorman) dat er een jager vermoord is in de bergen en realiseert zich dat het slechts één van een reeks van gruwelijke moorden is. Om de zaak op te lossen en de moordenaar te pakken, moet Joe navigeren tussen een radicale anti-jacht activist, een griezelige tweeling die buiten het netwerk leven en zijn eigen gemartelde verleden. Joe en zijn vrouw Marybeth (Julianna Guill) ontdekken dat de vermoorde mannen niet zo onschuldig waren als ze leken. Maar als ze te diep graven, worden ze gedwongen op de vlucht te slaan en te vechten voor hun eigen leven.

De serie komt van de veelgeprezen regisseurs, showrunners en uitvoerende producenten John Erick Dowdle en Drew Dowdle (Waco, Waco: The Aftermath). Doug Wick en Lucy Fisher zijn de uitvoerende producenten voor Red Wagon Entertainment. C.J. Box, auteur van de gelijknamige boekenreeks van de nummer 1 New York Times bestseller, is ook uitvoerend producent.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Third Way
The Third Way
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Joe Pickett