Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Paramount+ cancelt Joe Pickett na twee seizoenen

Joe Pickett keert niet terug voor een derde seizoen. Paramount+ heeft de serie, met Michael Dorman in de hoofdrol, na twee seizoenen gecanceld.

De serie was oorspronkelijk in opdracht van Spectrum in het begin van 2021, dat voorafgaand aan het debuut van seizoen twee aankondigde dat het Spectrum Originals zou stopzetten. Paramount+ had de streamingrechten van de serie en de twee seizoenen blijven beschikbaar op de dienst.

Joe Pickett volgde een toegewijde jachtopziener (Dorman) en zijn gezin terwijl ze navigeerden door het verschuivende sociaal-politieke klimaat van een kleine plattelandsstad op de rand van de economische ineenstorting.

14242 Joe Pickett foto

In het meest recente tweede seizoen ontdekt de jachtopziener van Wyoming, gespeeld door Dorman, een jager die is vermoord in de bergen en hij realiseert zich dat dit slechts één van een reeks gruwelijke moorden is. Om de zaak op te lossen en de moordenaar te pakken, moet Joe navigeren tussen een radicale anti-jachtactivist, een griezelige tweeling die van het net leeft en zijn eigen gemartelde verleden. Joe en zijn vrouw Marybeth (Julianna Guill) ontdekken dat de vermoorde mannen niet zo onschuldig waren als ze leken. Maar wanneer ze te diep graven, worden ze gedwongen om op de vlucht te slaan en voor hun leven te vechten.

De cast bestond verder uit David Alan Grier, Sharon Lawrence, Mustafa Speaks, Paul Sparks, Skywalker Hughes en Kamryn Pliva.

De serie komt van regisseurs, showrunners en uitvoerende producenten John Erick Dowdle en Drew Dowdle (Waco, Waco: The Aftermath). Doug Wick en Lucy Fisher waren de uitvoerende producenten voor Red Wagon Entertainment. C.J. Box, auteur van de gelijknamige bestseller uit de New York Times, was ook uitvoerend producent.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Third Way
The Third Way
02x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Joe Pickett