Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Grudge-serie Ju-On: Origins begin juli op Netflix

The Grudge-serie Ju-On: Origins begin juli op Netflix

Begin juli verschijnt er een Netflix-serie van de Ju-On-franchise, ook bekend als The Grudge. De streamingdienst bracht een trailer van Ju-On: Origins naar buiten.
De legendarische Japanse horrorfranchise Ju-On krijgt een serie op Netflix, genaamd Ju-On: Origins. De Japanse horrorserie verschijnt 3 juli op de streamingdienst. Yoshiyoshi Arakawa (Jûhan Shuttai), Kuroshima Yuina (The Girl Who Leapt Through Time) en Ririka (Mushishi) vervullen een rol in de serie.

De Netflix Original-serie Ju-On: Origins keert terug naar het verhaal uit de franchise, wat gebaseerd is op een verhaal dat angstaanjagender is dan fictie. Kunnen de mensen die in een huis worden achtervolgd, aan zijn vloek ontsnappen? En wat voor grimmig incident deed zich in het verleden voor in dit vervloekte huis? Bekijk hieronder de trailer van Ju-On: Origins die Netflix uitbracht.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BlackBiker
14 mei 2020, 11:26
Ik vond de laatste Grudge film tenenkrommend slecht en zie echt niet welke originele invalshoek ze hier nog voor kunnen bedenken. Ik denk dat ik deze oversla.
1
Log in om een reactie achter te laten