Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum en foto's voor het tweede seizoen van Julia

Julia heeft een startdatum voor het tweede seizoen. Max heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van acht afleveringen in november zal verschijnen.

De biografische dramaserie Julia zich af in de jaren zestig en is geïnspireerd op het leven van televisiepresentatrice/kok Julia Child (Sarah Lancashire) tijdens de productie van haar kookserie The French Chef op de publieke omroep. David Hyde Pierce, Bebe Neuwirth, Brittany Bradford, Fran Kranz en Fiona Glascott spelen ook hoofdrollen. Rachel Bloom (Crazy Ex-Girlfriend) is toegevoegd aan de cast voor seizoen twee.

De serie keert terug op donderdag 16 november.

14008 Julia s2 foto 2

Julia is ontwikkeld door uitvoerend producent Daniel Goldfarb (The Marvelous Mrs. Maisel). Christopher Keyser (The Society) is ook uitvoerend producent. Het eerste seizoen van de serie debuteerde in maart 2022 en de comedyserie werd in mei vernieuwd, één dag voordat de finale-aflevering van het eerste seizoen werd uitgezonden.

Bekijk hieronder meer foto's voor Julia seizoen twee.

14008 Julia s2 foto 1

14008 Julia s2 foto 3

14008 Julia s2 foto 4

14008 Julia s2 foto 5
Video on youtube
Vorige aflevering
Lobster Américaine
Lobster Américaine
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
06 sep 2023 15:35 -
Leuk dat er nog een tweede seizoen volgt. In eerste instantie sprak het onderwerp me niet aan, maar nadat ik de namen zag van enkele hoofdrolspelers; Sarah Lancashire (Happy Valley) David Hyde Pierce (Frasier) Bebe Neuwirth (Frasier), werd ik toch wel een beetje nieuwsgierig. Het eerste seizoen was me goed bevallen en ik kijk uit naar het tweede seizoen!
Reageer
Julia