Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Max geeft officiële trailer vrij voor tweede seizoen Julia

Julia keert volgende maand terug voor het tweede seizoen en Max heeft een nieuwe trailer uitgebracht die een beetje laat zien wat de toekomst biedt voor de serie gemaakt door Daniel Goldfarb.

Sarah Lancashire (foto onder), David Hyde Pierce, Bebe Neuwirth, Brittany Bradford, Fran Kranz, Rachel Bloom en Fiona Glascot spelen de hoofdrol in de serie, die het leven van Julia Child in de jaren zestig laat zien, terwijl ze haar iconische PBS-serie, The French Chef, aan het filmen was.

14214 Julia 1

Max onthulde meer over de serie in een persbericht:

"Het tweede seizoen met acht afleveringen van de Max Original-serie Julia debuteert met drie afleveringen op donderdag 16 november op Max, gevolgd door één wekelijkse aflevering tot en met 21 december.

Logline van seizoen 2: Nu haar baanbrekende kookprogramma op de ether is, worstelt Julia met haar opkomende beroemdheid en wat dat betekent voor haar, haar collega's en haar show. In seizoen twee keren Julia en haar toegewijde echtgenoot Paul terug uit Simca's huis in Frankrijk en ontdekken dat haar succes alles heeft veranderd. Door haar unieke levensvreugde moeten zij en haar team door de WGBH, het Witte Huis en een dreiging uit hun verleden navigeren, terwijl ze het voortouw blijven nemen bij de door vrouwen aangedreven publieke televisie en de sociale kwesties aanpakken die nog steeds actueel zijn."

Hieronder staat de trailer van seizoen twee van Julia.
Video on youtube
Vorige aflevering
Lobster Américaine
Lobster Américaine
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
25 okt 2023 23:59 - 25 okt 2023 21:59
Met een geweldige cast, Sarah Lancashire (Happy Valley) David Hyde Pierce (Frasier) Bebe Neuwirth (Frasier), en een zeer vermakelijk eerste seizoen, hoop ik op een net zo'n verrassend vermakelijk tweede seizoen.
Reageer
Julia