Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Timothy Olyphant kruipt opnieuw in de huid van Raylan Givens in Justified: City Primeval

Raylan Givens kan zijn holster en hoed na bijna tien jaar weer uit de kast halen. De populaire serie Justified krijgt een vervolg in de vorm van een miniserie genaamd Justified: City Primeval.

Een langgekoesterde wens van menig serieliefhebber is in vervulling gegaan. Het geliefde personage Raylan Givens gaat weer in actie komen en de misdaad bestrijden in een vervolg op Justified. Het eerste beeld van Timothy Olyphant's terugkeer als de schietgrage revolverheld is gedeeld met de wereld.



Justified: City Primeval speelt zich ongeveer tien jaar na de gebeurtenissen in Justified af. Raylan Givens betreedt deze keer Detroit waar hij in aanraking komt met crimineel Clement Mansell (Boyd Holbrook), ook bekend als The Oklahoma Wildman. Clement is een gewelddadige sociopaat die al een keer door de vingers van Detroit's beste politiehandhavers is geglipt en dat graag nog een keer wil doen.

De serie zal gebaseerd zijn op een veelgeprezen boek van Elmore Leonard genaamd City Primeval: High noon in Detroit. De showrunners Dave Andron en Michael Dinner vertelden dat zelfs de beroemde regisseur Quentin Tarantino probeerde het boek te verfilmen, maar hier niet in slaagde. Tarantino en de showrunners bespraken het idee om het misschien uit te brengen als een seizoen van Justified en dat deed Andron en Dinner watertanden.

Justified

De showrunners zeiden ook dat ze in de serie zullen bespreken hoe de publieke perceptie van wetshandhaving is veranderd sinds de originele serie. Hoewel Raylan Givens nog steeds zijn rigide morele code heeft, staan ​​zijn ogen meer open voor wat er om hem heen gebeurt. Raylan Givens gaat niet alleen op een meer openhartige manier met zijn eigen demonen om, maar krijgt ook te maken met één van Elmore Leonard's beste schurken.

Zo te lezen krijgt Raylan Givens zijn handen vol en de fans zullen nieuwsgierig zijn hoe hij deze zaken op zijn eigen unieke wijze gaat afhandelen. Er is momenteel nog geen première datum bekend, maar verwacht wordt dat de serie halverwege dit jaar in première zal gaan op FX. Waar en wanneer het in Nederland te bewonderen zal zijn is op dit moment nog niet bekend. Je kunt al wel vast in de stemming komen door Justified te bingen op Prime Video of Viaplay.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Question
The Question
01x08
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Sproet2jes
05 feb 2023 20:33 - 05 feb 2023 23:27
Zeééér goed nieuws. Ben in m'n nopjes.
Reageer
avatar_Inter
06 feb 2023 08:58
Totaal mee eens!! :D
Reageer
avatar_Christophe
06 feb 2023 09:57 -
Raylan returns! Beste nieuws sinds ik las dat er een tweede seizoen was besteld van Reacher :-)
Reageer
Justified: City Primeval