Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer vrijgegeven door Netflix voor Kaos met Jeff Goldblum als Zeus

Netflix geeft een eerste trailer vrij voor de fantasy-dramadyserie Kaos.

"Eer mij. Dat is een bevel, geen verzoek." Dat zegt Jeff Goldblum's Zeus in de eerste trailer voor Kaos, Netflix's aankomende zesdelige serie van bedenker Charlie Covell.

De serie wordt beschreven als een gedurfde, donkerkomische, hedendaagse kijk op de Griekse mythologie: het verkennen van liefde, macht en het leven in de onderwereld.

Kaos

Volgens de synopsis is Goldblum's Zeus "koning van de Goden, heerser over de wereld. Hij is wreed, stijlvol en almachtig. Dat wil zeggen, totdat hij dat niet meer is.

Zeus heeft lang genoten van zijn status als koning der goden en zijn heerschappij is nog nooit echt bedreigd. Tot hij op een ochtend wakker wordt en een rimpel op zijn voorhoofd ontdekt. Hij gelooft dat dit de voorbode is van een oude profetie die zijn ondergang voorspelt en zijn neurose begint: Zeus raakt ervan overtuigd dat zijn ondergang nabij is. Terwijl zijn paranoia om zich heen grijpt, begint de God der Goden - die overal tekenen ziet - zichzelf op gevaarlijke wijze te vernietigen.

En hij maakt zich terecht zorgen. Zeus' voormalige vriend en nu gevangene, Prometheus, smeedt een plan om hem ten val te brengen. Bij het plan zijn drie verschillende mensen betrokken, die zich totaal niet bewust zijn van hun kosmische betekenis of de rol die ze moeten spelen om de wereld te redden. Geen druk. (Een beetje druk)."

De cast bestaat verder uit David Thewlis als Hades, Janet McTeer als Hera, Cliff Curtis als Poseidon, Nabhaan Rizwan als Dionysus, Killian Scott als Orpheus, Aurora Perrineau als Riddy, Misia Butler als Caneus, Leila Farzad als Ari, Rakie Ayola als Persephone en Stanley Townsend als Minos. Billie Piper en Suzy Eddie Izzard doen mee in cameo rollen.

Covell is de bedenker, schrijver en uitvoerend producent. Jane Featherstone, Chris Fry, Katie Carpenter, Georgi Banks-Davies, Charlie Covell, Nina Lederman, Tanya Seghatchian en John Woodward produceren ook. Harry Munday treedt op als producent.

Georgi Banks-Davies en Runyararo Mapfumo regisseren. Georgia Christou tekent voor aflevering zes.

Hieronder kun je de trailer voor Kaos bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
23 maa 2024 12:39 -
Van de schrijver van de serie The End of the F***ing World en de makers van Chernobyl. Ik laat me verrassen.
Reageer
Kaos