Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Jeff Goldblum speelt een wraakzuchtige, maar stijlvolle Zeus in de trailer van Kaos

Jeff Goldblum speelt een wraakzuchtige, maar stijlvolle Zeus in de trailer van Kaos

Griekse mythologie krijgt een moderne draai in de donkerkomische Netflix-serie Kaos.
Jeff Goldblum is Zeus, een wrede en beslist coole koning van de goden en heerser over de wereld, in de trailer voor de duistere komische serie Kaos van Netflix.

Terwijl de Griekse mythologie een moderne draai krijgt, moet een steeds paranoïde Goldblum opboksen tegen stervelingen met krachten om hem ten val te brengen en een disfunctionele familie met machtige broers en zussen die onder elkaar intrigeren en falen in de trailer die is verschenen.

Kaos

"We moeten vernietiging echt laten zingen", zegt Goldblum, die Logan Roy uit Succession quote en designer trainingspakken draagt, op een gegeven moment in de trailer voor het Griekse mythologiedrama van bedenker en schrijver Charlie Covell, die eerder het Britse drama The End of the F***ing World voor Netflix schreef.

Uiteindelijk wordt Zeus bang voor zijn ondergang en het einde van de wereld als de stervelingen leren wat de goden voor hen in petto hebben. Dat is nadat de God der Goden op een ochtend wakker wordt en een rimpel op zijn voorhoofd ontdekt en een mogelijke voorbode van een oude profetie die de ondergang van Zeus voorspelt.

"Een lijn verschijnt, de orde neemt af, de familie valt en kaos heerst," zegt een onzichtbare verteller op een gegeven moment terwijl een epische wereld van dystopische chaos zich ontvouwt. Terwijl zijn paranoia om zich heen grijpt, is Zeus op een gegeven moment te zien met een jachtgeweer in zijn hand terwijl hij zichzelf op gevaarlijke wijze lijkt te vernietigen.

In Kaos spelen ook Janet McTeer als Hera, de vrouw van Zeus, Nabhaan Rizwan als Dionysus, David Thewlis als Hades, Rakie Ayola als Persephone, Stephen Dillane als Prometheus, Aurora Perrineau als Riddy en Debi Mazar als Medusa. De ensemblecast bestaat uit Killian Scott, Misia Butler, Stanley Townsend, Billie Piper en Suzy Eddie Izzard in cameo-rollen.

Kaos gaat 29 augustus in première op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten