Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor laatste en vierde seizoen Killing Eve

Killing Eve heeft een premièredatum voor het vierde en laatste seizoen. BBC America heeft een teaser uitgebracht voor het komende seizoen van acht afleveringen, dat in februari zal debuteren.

BBC America heeft in een persbericht meer onthuld over de terugkeer van de serie:

AMC Networks heeft vandaag de startdatum en eerste teaser-video onthuld voor het vierde en laatste seizoen van het onweerstaanbare culturele fenomeen en de bekroonde dramaserie, Killing Eve. De must-see afsluiting van deze epische reis zal starten met twee back-to-back afleveringen op zondag 27 februari om 20:00 uur op BBC America. Afleveringen verschijnen ook wekelijks op AMC vanaf maandag 28 februari om 21:00 uur en het seizoen wordt een week eerder gestreamd op AMC+, vanaf 20 februari.

Na de emotionele climax van seizoen drie bevinden Eve (Golden Globe(R)-winnaar Sandra Oh), Villanelle (Emmy(R) Award-winnaar Jodie Comer) en Carolyn (BAFTA-winnaar Fiona Shaw) zich op heel verschillende plaatsen. Na Eve en Villanelle's uitwisseling op de brug, is Eve op een wraakmissie, terwijl Villanelle een gloednieuwe gemeenschap heeft gevonden in een poging om te bewijzen dat ze geen 'monster' is. Nadat ze Paul heeft vermoord, gaat Carolyn tot het uiterste om de Twelve en de persoon die Kenny's hit heeft besteld te blijven achtervolgen. Dit seizoen volgt onze buitengewone vrouwen, elk gedreven door passie, wraak en obsessie, bouwend aan een rommelige, genuanceerde en volkomen glorieuze seriefinale.

Sandra Oh, Fiona Shaw, and Jodie Comer

Laura Neal (Sex Education, Secret Diary of a Call Girl) zet de Killing Eve-traditie voort met een nieuwe hoofdschrijver elk seizoen, in navolging van Phoebe Waller-Bridge, Emerald Fennell en Suzanne Heathcote. Neal is ook een uitvoerend producent van seizoen vier.
Vorige aflevering
Hello, Losers
Hello, Losers
04x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Killing Eve