Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen van Peacock's comedyserie Killing It

Het tweede seizoen van Killing It komt volgende maand naar Peacock en de streamingdienst heeft een voorproefje vrijgegeven van de acht nieuwe afleveringen van de comedyserie.

Craig Robinson, Claudia O'Doherty, Rell Battle, Scott MacArthur, Stephanie Nogueras, Wyatt Walter en Jet Miller spelen de hoofdrollen. De comedyserie volgt een man die probeert uit te vinden wat hij met zijn leven moet doen terwijl hij op grote slangen jaagt.

13835 Killing It foto

Peacock onthulde meer over de terugkeer van de serie in onderstaand persbericht:

"Nou, we zijn terug voor meer Killing It. Het is dezelfde wilde achtbaan als vorig jaar - een ambitieuze, complexe verkenning van het leven en het nastreven van de Amerikaanse Droom vermengd met een aantal van de domste grappen op televisie. We hebben zoveel geweldige gaststerren dit seizoen, terwijl al onze oude favorieten terugkeren. Behalve de slangen. Er zijn veel minder slangen dit jaar. Maar maak je geen zorgen, er zijn nog genoeg hordes om doorheen te springen, zoals dodelijke slakken. Hoe dan ook, geniet ervan en bedankt voor het steunen van deze unieke originele komedie." -Craig

Over Killing It seizoen twee:

Killing It is een komedie over klasse, kapitalisme en de zoektocht van één man naar de Amerikaanse Droom. Maar eerst moet hij gemene criminelen overwinnen, de natuur op hol laten slaan en het ergste van alles, bedrijfsmatig Amerika."

Het seizoen van Killing It gaat op donderdag 17 augustus van start.

Bekijk hieronder de trailer voor seizoen twee.
Video on youtube
Vorige aflevering
Timber
Timber
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Killing It