Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Harley Quinn spin-off Kite Man: Hell Yeah! krijgt premièredatum van HBO Max

HBO Max heeft een premièredatum vastgesteld voor de nieuwe animatieserie voor volwassenen Kite Man: Hell Yeah!

In de serie, gebaseerd op de personages uit de stripboeken van DC, tillen Kite Man en Golden Glider hun relatie naar een hoger niveau door een bar te openen in de schaduw van Lex Luthor's Legion of Doom.

Niemand heeft gezegd dat het makkelijk zou zijn om de gevaarlijkste schurken buiten Arkham Asylum koude te serveren, maar soms wil je naar een plek waar iedereen je naam kent en weet hoe je een lijk moet verbergen.

Kite Man: Hell Yeah!

De serie is een spin-off van Harley Quinn en begint met twee afleveringen op donderdag 18 juli, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering tot en met 12 september.

De stemmencast bestaat uit Matt Oberg als Kite Man, Stephanie Hsu als Golden Glider, James Adomian als Bane, Natasia Demetriou als Malice, Janelle James als Queen of Fables, Jonathan Banks als Noonan, Keith David als Darkseid, Michael Imperioli als Joe/Moe Dubelz, Rory Scovel als Gus the Goon, Lance Reddick als Lex Luthor en Judith Light als Helen Villigan.

Dean Lorey, Justin Halpern, Patrick Shumacker, Kaley Cuoco en Sam Register zijn de uitvoerende producenten. Delicious Non-Sequitur, Lorey Stories en Yes, Norman Productions produceren in samenwerking met Warner Bros. Animation.

Hieronder kun je de trailer van Kite Man: Hell Yeah! bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
05 jul 2024 09:23 - 05 jul 2024 09:26
Na het zien van de trailer, met de nodige dosis humor, wil ik deze animatieserie Kite Man: Hell Yeah! wel zien.
Reageer
Kite Man: Hell Yeah!