Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen voor Knightfall met verrassende nieuwe castleden

Tweede seizoen voor Knightfall met verrassende nieuwe castleden

De fans kunnen opgelucht adem halen, de History Channel actieserie Knightfall krijgt een tweede seizoen en daarin komen nieuwe bekende namen de cast versterken.
De historische actie-dramaserie Knightfall over de Tempelier-ridders krijgt toch een tweede seizoen en daarin zal Mark Hamill (Star Wars, The Flash (2014) zijn opwachting gaan maken. In Knightfall wordt verteld over de val, vervolging en verbranden op de brandstapel van de Tempeliers, zoals georkestreerd door paus Clemens V en Filips IV van Frankrijk op vrijdag 13 oktober 1307. De serie richt zich op de leider van de Tempelier-ridders Sir Landry, een moedige strijder ontmoedigd door het falen van de Tempeliers in het Heilige Land. Een zoektocht wordt nieuw leven ingeblazen door het nieuws dat de Heilige Graal is opgedoken.

Hamill gaat Talus spelen, een door de oorlog geharde Tempelier-ridder, veteraan van de kruistochten, die tien jaar lang gevangen is geweest in het Heilige Land en nu de taak heeft gekregen om nieuwe ingewijden bij de Order te trainen. Ook Tom Forbes (Wolf Hall) zal de cast gaan aanvullen als kroonprins Prince Louis, de gewelddadige en onvoorspelbare zoon van King Philip. Genevieve Gaunt (The Royals) zal de dochter van King Philip, Isabella een gezicht gaan geven, een vrouw die op weg is om de wolvin van Frankrijk te gaan worden.


Andere castleden zijn: Tom Cullen, Pádraic Delaney, Simon Merrells, Olivia Ross, Ed Stoppard, Sabrina Bartlett, Julian Ovenden, Jim Carter en Bobby Schofield. Het eerste seizoen van Knightfall heeft in totaal 25 miljoen kijkers bereikt met direct kijken en tot zeven dagen uitgesteld kijken. De serie is momenteel de nummer drie beste nieuwe dramaserie op de kabel. Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.

Is het terecht dat er een tweede seizoen gaat komen?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten