Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Syfy stopt met serie Krypton

Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.

In Krypton, twee generaties voor de vernietiging van de thuisplaneet van Superman, volgen we Seg-El (Cameron Cuffe), de legendarische grootvader van de Man of Steel. Als Kryptons leiderschap in chaos verkeert, komt Seg-El de tijdreiziger Adam Strange (Shaun Sipos) van de Aarde tegen, die hem waarschuwt dat hij tegen de tijd aan het racen is om zijn geliefde wereld van chaos te redden.

Het netwerk Syfy heeft ervoor gekozen om de Superman science-fictionserie Krypton niet te vernieuwen. De recente finale van het tweede seizoen op 14 augustus was dus de seriefinale. Syfy gaat ook niet door met de eerder aangekondigde Lobo spin-off, die in ontwikkeling was.

Warner Horizon Scripted Television, de producent van Krypton, is in gesprek met andere partijen om de serie op basis van DC-personages elders voort te zetten. DC Universe en het HBO Max-streamingplatform worden als de meest logische opties beschouwd. Het eerste seizoen is al te zien bij DC Universe, het tweede seizoen volgt in 2020.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Alpha and the Omega
The Alpha and the Omega
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Saidou
20 aug 2019 09:13 -
Spijtig, ik vond het een vermakende serie. Hopelijk wordt de serie door een andere zender opgepikt!
Reageer
avatar_elixer
08 okt 2019 13:31
nou dat hoop ik ook vind het echt een leuke serie
Reageer
Krypton