Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Alex Pina werkt aan nieuw seizoen La Casa de Papel

Alex Pina werkt aan nieuw seizoen La Casa de Papel

Bedenker Alex Pina werkt vanuit zijn hangmat aan het script van een nieuw seizoen van het populaire La Casa de Papel. Netflix heeft nog niets bevestigd.
Alex Pina (White Lines), bedenker en schrijver van de serie heeft een foto op Instagram geplaatst waarop hij te zien is in een hangmat, met een laptop op schoot. In de onderstaande tekst bevestigd hij dat er wordt gewerkt aan een nieuw seizoen van La Casa de Papel. Netflix heeft alleen nog niets officieels laten weten over een vierde seizoen (vijfde deel).

Voordat het derde seizoen (vierde deel) uit kwam, waren er al geruchten dat er nog een volgend seizoen aan zal komen. Volgens Spaanse media zou het vierde seizoen (het vijfde deel) van La Casa de Papel het eerste deel van een nieuw verhaal zijn, wat zelfs voor nog een seizoen zal zorgen. Maar ook hier heeft de streamingdienst nog niets over bevestigd.


La Casa de Papel

La Casa de Papel is oorspronkelijk van de Spaanse zender Antena 3. Het eerste seizoen kreeg vijftien afleveringen van elk 70 minuten. Netflix heeft de serie aangekocht, ging er direct in knippen en maakte er twee seizoenen van. Het eerste deel/seizoen kreeg dertien afleveringen en het tweede deel/seizoen negen. Nu is dus het vierde seizoen aangekondigd, wat dus ook wel het vijfde deel/seizoen genoemd wordt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten