Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ geeft trailer vrij voor gelimiteerde serie Lady in the Lake met Natalie Portman

Lady in the Lake komt volgende maand naar Apple TV+ en de streamingdienst heeft een trailer vrijgegeven.

Alma Har'el creëerde en regisseerde het drama gebaseerd op de roman van Laura Lippman. Natalie Portman en Moses Ingram spelen de hoofdrollen.

Het verhaal speelt zich af in 1966 en gaat over de verdwijning van een jong meisje en hoe dit het leven van twee zeer verschillende vrouwen beïnvloedt.

Y'lan Noel, Brett Gelman, Byron Bowers, Noah Jupe, Josiah Cross, Mikey Madison en Pruitt Taylor Vince spelen ook de hoofdrollen in de zeven afleveringen durende serie.

Lady in the Lake

Apple TV+ onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Vandaag heeft Apple TV+ de trailer onthuld van Lady in the Lake, de zevendelige gelimiteerde serie met Academy Award- en Golden Globe Award-winnares Natalie Portman, die ook als uitvoerend producent optreedt, en Emmy Award-genomineerde Moses Ingram.

De serie is gemaakt en geregisseerd door Alma Har'el. Lady in the Lake maakt zijn wereldwijde debuut op Apple TV+ met de eerste twee afleveringen op vrijdag 19 juli, gevolgd door nieuwe afleveringen elke vrijdag tot en met 23 augustus.

Wanneer de verdwijning van een jong meisje de stad Baltimore in zijn greep houdt op Thanksgiving 1966, komen de levens van twee vrouwen samen op een fatale ramkoers. Maddie Schwartz (Portman) is een Joodse huisvrouw die haar geheime verleden van zich af probeert te schudden en zichzelf opnieuw wil uitvinden als onderzoeksjournaliste, en Cleo Johnson (Ingram) is een moeder die zich een weg baant door de politieke onderbuik van Black Baltimore terwijl ze worstelt om voor haar gezin te zorgen. Hun verschillende levens lijken in eerste instantie parallel te lopen, maar wanneer Maddie gefixeerd raakt op Cleo's mysterieuze dood, opent zich een kloof die iedereen om hen heen in gevaar brengt.

Lady in the Lake van de visionaire regisseur Alma Har'el ontpopt zich als een koortsachtige noir thriller en een onverwacht verhaal over de prijs die vrouwen betalen voor hun dromen.

Lady in the Lake, afkomstig van FIFTH SEASON, wordt geproduceerd door Crazyrose en Bad Wolf America en is bedacht, geproduceerd, geschreven en geregisseerd door Har'el en productiepartner Christopher Leggett.

Naast de hoofdrol speelt Portman de rol van uitvoerend producent, samen met productiepartner Sophie Mas. Nathan Ross en wijlen Jean-Marc Vallée zijn de uitvoerende producenten voor Crazyrose en Julie Gardner is de uitvoerende producent voor Bad Wolf America. Layne Eskridge, Amy Kaufman, Boaz Yakin en auteur Lippman produceren ook.

De soundtrack is gecomponeerd door Marcus Norris, de oprichter en artistiek directeur van de South Side Symphony. De live optredens zijn gecomponeerd en geproduceerd door Bekon, een Grammy-genomineerde producer die bekend staat om zijn werk voor Kendrick Lamar's albums DAMN. en Mr. Morale & the Big Steppers."
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lady in the Lake