Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Trailer voor het vierde en laatste seizoen van My Brilliant Friend vrijgegeven door HBO

Trailer voor het vierde en laatste seizoen van My Brilliant Friend vrijgegeven door HBO

HBO heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het vierde en laatste seizoen van de veelgeprezen originele dramaserie My Brilliant Friend.
My Brilliant Friend (originele titel: L'Amica Genial), gecreëerd door Saverio Costanzo en gebaseerd op de bestsellers van Elena Ferrante, volgt Elena Greco (Alba Rohrwacher) en de belangrijkste vriendin in haar leven, Raffaella 'Lila' Cerullo (Irene Maiorino). Nadat ze elkaar als kind hebben ontmoet in het Napels van de jaren '50, beslaat hun verhaal meer dan zestig jaar en verkent het mysterie van Lila - Elena's briljante beste vriendin en in zekere zin haar ergste vijand.

L'Amica Geniale

Het vierde deel, getiteld The Story of the Lost Child, duikt in het volwassen leven van Elena en Lila. Ze raken verstrikt in de onrust van het Italië van de late jaren '80, dat het einde nadert van decennia van politiek geweld en sociale onrust. Te midden van moederschap en carrière-eisen, te midden van verraad, bedreigingen, verdwijningen en natuurrampen, wonen Elena en Lila weer in dezelfde buurt.

De cast bestaat verder uit Fabrizio Gifuni (Nino Sarratore), Stefano Dionisi (Franco Mari), Anna Rita Vitolo (Immacolata), Pier Giorgio Bellocchio (Pietro Airota), Daria Deflorian (Adele Airota), Lino Musella (Marcello Solara), Eduardo Scarpetta (Pasquale Peluso), Edoardo Pesce (Michele Solara) en Sonia Bergamasco (Maria Rosa Airota).

My Brilliant Friend/L'Amica Genial is een HBO-RAI serie en wordt geproduceerd door Lorenzo Mieli voor Fremantle Italië, The Apartment en Wildside (beide Fremantle bedrijven) en door Domenico Procacci voor Fandango, in samenwerking met Rai Fiction en HBO Entertainment.

Dit seizoen is geregisseerd door Laura Bispuri en uitvoerend geproduceerd door Costanzo, Paolo Sorrentino, Jennifer Schuur, Elena Recchia, Laura Paolucci en Guido De Laurentiis.

Het laatste seizoen van My Brilliant Friend/L'Amica Genial gaat maandag 9 september van start op HBO en streaming op HBO Max. Elke maandag zullen er nieuwe afleveringen verschijnen.

Bekijk hieronder de trailer.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten