Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Land of Women krijgt premièredatum van Apple TV+

Land of Women, de dramedyserie van zes afleveringen van Apple TV+, heeft een premièredatum gekregen.

De Apple Studios-serie, geïnspireerd op Sandra Barneda's bestseller La tierra de las mujeres en opgenomen in zowel Engels als Spaans, heeft Eva Longoria in de hoofdrol als Gala, een New Yorkse oude vrijster wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer haar man de familie betrekt bij financiële onregelmatigheden en ze gedwongen wordt de stad te ontvluchten samen met haar ouder wordende moeder (Carmen Maura) en tienerdochter (Victoria Bazúa).

Land of Women

Om te ontsnappen aan de gevaarlijke criminelen aan wie Gala's nu verdwenen echtgenoot schatplichtig is, verbergen de vrouwen zich in hetzelfde charmante wijnstadje in Noord-Spanje dat Gala's moeder vijftig jaar geleden ontvluchtte, met de belofte nooit meer terug te keren. Ze proberen opnieuw te beginnen en hopen dat hun identiteit onbekend zal blijven, maar roddels in het kleine stadje verspreiden zich snel en ontrafelen hun diepste familiegeheimen en waarheden.

De cast bestaat verder uit Amaury Nolasco, Santiago Cabrera, Gloria Muñoz en James Purefoy.

Land of Women, geproduceerd door en met Eva Longoria in de hoofdrol, gaat woensdag 26 juni wereldwijd in première als de streamer de eerste twee afleveringen uitbrengt. Vervolgens verschijnt er elke woensdag één aflevering.

Ramón Campos, Gema R. Neira en Paula Fernández creëerden de serie, die wordt geregisseerd door Carlos Sedes. De serie wordt geproduceerd door Bambu Studios en is uitvoerend geproduceerd door Campos, Neira, Sedes, Teresa Fernández-Valdés, Ben Spector, Sandra Condito en Longoria via haar UnbeliEVAble Entertainment.
Vorige aflevering
Chapter 4
Chapter 4
01x04
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Land of Women