Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ deelt trailer en nieuwe foto's van Land of Women met Eva Longoria

Land of Women van Apple TV+ heeft zijn eerste trailer laten zien in aanloop naar de wereldwijde première op woensdag 26 juni.

Land of Women is geïnspireerd op Sandra Barneda's bestseller La tierra de las mujeres en volgt Gala (Longoria), een welgestelde New Yorkse die haar leven op zijn kop zet wanneer haar man een schuld aan de verkeerde mensen niet kan terugbetalen. Gevaarlijke criminelen zijn op zoek naar haar familie en inmiddels verdwenen echtgenoot.

15498 Land of Women foto 1

Gala wordt gedwongen om met haar ouder wordende moeder Julia (Carmen Maura) en tienerdochter Kate (Victoria Bazúa) de stad te verlaten naar haar moeders geboorteplaats in Noord-Spanje - een plek die Julia vijftig jaar geleden ontvluchtte - om een nieuw leven te beginnen en te hopen dat hun identiteit verborgen blijft. Maar de roddels in het charmante wijnstadje verspreiden zich snel en ontrafelen hun diepste familiegeheimen en waarheden.

De zes afleveringen tellende dramedy brengt de eerste twee afleveringen uit op de premièreavond, gevolgd door nieuwe afleveringen elke woensdag tot en met 24 juli.

Land of Women is gemaakt door Ramón Campos, Gema R. Neira en Paula Fernández en wordt geregisseerd door Carlos Sedes. Bambu Producciones produceerde de serie die uitvoerend wordt geproduceerd door showrunner Campos, Neira, Sedes, Teresa Fernández-Valdés, Ben Spector, Sandra Condito en Longoria via haar bekroonde productiebedrijf UnbeliEVAble Entertainment.

Bekijk meer nieuwe foto's en de trailer hieronder.

15498 Land of Women foto 2

15498 Land of Women foto 3

15498 Land of Women foto 4

15498 Land of Women foto 5
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 2
Episode 2
01x02
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Land of Women