Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paramount+ onthult trailer voor Landman met Billy Bob Thornton

Paramount+ onthult trailer voor Landman met Billy Bob Thornton

De trailer van het nieuwe Paramount+ drama Landman is gevuld met veel vurige explosies en ruige gezichten van ruwe, stoere mannen.
De trailer bevat ook een waarschuwing van hoofdrolspeler Billy Bob Thornton over hoe "olie uit de grond halen de gevaarlijkste baan ter wereld is".

Het drama dat zich afspeelt in West-Texas en gaat over olieboringen en woekerwinsten gaat zondag 17 november in première op de streamer. De serie begint met twee afleveringen en de daaropvolgende afleveringen van het eerste seizoen van tien afleveringen verschijnen elke zondag.

Landman

De serie is gebaseerd op de elfdelige podcast Boomtown van Imperative Entertainment en Texas Monthly en is mede gemaakt door Taylor Sheridan en Christian Wallace.

Naast Thornton spelen Ali Larter, Michelle Randolph, Jacob Lofland, Kayla Wallace, James Jordan, Mark Collie, Paulina Chávez en Demi Moore mee in de serie. Jon Hamm speelt een terugkerende gastrol en Andy Garcia en Michael Peña zijn ook gastacteurs.

Landman wordt geproduceerd door Sheridan, David C. Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Christian Wallace, Geyer Kosinski, Michael Friedman en Stephen Kay. Dan Friedkin en Jason Hoch voor Imperative Entertainment, en J.K. Nickell en Megan Creydt voor Texas Monthly produceren ook. Peter Feldman is co-uitvoerend producent. De serie wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten