Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe schrijvers voor Star Wars-serie Lando

Nieuwe schrijvers voor Star Wars-serie Lando

Lando komt nog steeds naar Disney+, maar schrijver Justin Simien is vervangen en iemand anders zal de Star Wars-serie schrijven.
Donald Glover, die de hoofdrol speelde als Lando Calrissian in de 2018 prequel film Solo: A Star Wars Story, zal de serie schrijven samen met zijn broer Stephen Glover. Het tweetal vervangt Justin Simien, die naar verluidt het project afgelopen zomer verliet.



Above the Line onthulde het volgende over de verandering, die in stilte werd vastgesteld vóór de schrijversstaking:

De gebroeders Glover (foto) vervangen regisseur Justin Simien (Dear White People) in het project, dat voor het eerst werd aangekondigd door Kathleen Kennedy, president van Lucasfilm, in december 2020 als onderdeel van Disney Investor Day. Op dat moment werd er nog niet gezegd of Donald Glover of Billy Dee Williams zou terugkeren als Lando, hoewel de huidige plannen duidelijk vragen om Donald's terugkeer, omdat het onwaarschijnlijk is dat hij het script zou schrijven voor een andere acteur om de glad pratende smokkelaar te spelen.

In een interview met GQ in april zei Donald Glover, die ook bekend is van FX-comedy-dramaserie Atlanta, het volgende over het project:

"Ik ben niet geïnteresseerd in iets dat een verspilling van mijn tijd is of alleen maar een salaris. Ik breng veel liever tijd door met mensen die ik leuk vind. Het moet gewoon het juiste zijn, en ik denk dat het dat kan zijn. Lando is zeker iemand met wie ik zou willen omgaan. We hebben het erover. Meer kan ik er niet over zeggen."

De serie was naar verluidt al in december 2020 in de maak. Een Disney+ premièredatum voor Lando wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten