Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Start seizoen twee L.A.'s Finest uitgesteld

Start seizoen twee L.A.'s Finest uitgesteld

Spectrum heeft het tweede seizoen van L.A.'s Finest uitgesteld tot later dit jaar.
Het tweede seizoen van de Bad Boys spin-off zou eigenlijk vandaag van start gaan. Waarom Spectrum het tweede seizoen heeft uitgesteld is niet duidelijk. Onlangs heeft FOX de uitzendrechten gekocht van de serie en in het najaar gaat daar seizoen één in premiere, misschien heeft dat invloed gehad op seizoen twee op Spectrum. Een andere reden kan natuurlijk de huidige situatie in de Verenigde Staten zijn. Onlangs werden al andere politie-gerelateerde shows zoals Cops en Live PD: Police Patrol uitgesteld.

L.A.'s Finest gaat over de vrijgevochten voormalig DEA-agente Syd Burnett (Gabrielle Union, Being Mary Jane ) die opnieuw begint als LAPD-rechercheur. Ze gaat samenwerken met Nancy McKenna (Jessica Alba, Dark Angel), een werkende moeder die zonder dat zij daar iets aan kan doen, vol afgunst kijkt naar de vrijheden van Syd. De twee hebben totaal andere levensstijlen en een heel andere kijk op het leven, maar als het op hun werk aankomt zijn ze de beste.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

DAVE2804
10 juni 2020, 13:57
Ik kan me niet voorstellen dat deze serie is uitgesteld vanwege de huidige situatie in Amerika. De serie heeft nota bene een Afro-Amerikaanse actrice en een actrice met een Latijns-Amerikaanse achtergrond in de hoofdrollen. Dat is dus gewoon een beetje gissen. Die andere shows gaan over de echte politie in Amerika, dus dat dat nu gevoelig ligt begrijp ik wel.
0
BlackBiker
10 juni 2020, 17:25
Zoals gewoonlijk slaat alles weer enorm door en buitelen de grote spelers weer over elkaar heen in het politiek correct zijn. Zo las ik net dat HBO Max "Gone with the Wind" de filmklassieker uit 1938, (notabene met de 1e Oscar voor "een persoon van kleur" (Hattie McDaniel)) heeft verwijderd omdat deze film mogelijk aanstootgevend zou kunnen zijn i.v.m. racisme.
De BBC heeft om dezelfde reden de serie "Little Britain" van zijn platform verwijderd. Nooit gezien, maar kennelijk nu ook aanstootgevend.
Enfin, de bodem zal wat dat betreft nog wel niet in zicht zijn. Maar bedenk, wie de geschiedenis probeert uit te wissen kan er ook niet meer van leren....
1
anonymous
10 juni 2020, 19:06
Little Brittain stond ook op Netflix en die heeft het ook verwijderd. Kijken of Netflix die standaard ook gaat hanteren bij andere series/shows/films op hun platform. In Friends worden nog wel wat grappen gemaakt over Homo's, Kevin Hart zijn tweets uit het verleden over Homo's, die hem de Oscars kosten, waren ook niet vriendelijk, benieuwd of Netflix zijn shows gaat verwijderen. In de nieuwe Netflix serie #blackAF worden blanke, sorry witte mensen ook neergezet als idioten, maar die zal binnenkort wel een tweede seizoen krijgen.

Kijk nu al uit naar al die nieuwe pilots van serie's waarin geforceerd een zo divers mogelijke cast wordt verzameld. Niet vanwege het verhaal maar puur om PC te zijn. Meestal worden die serie's na een handje vol afleveringen weer gecanceld omdat de massa er niet in is geïnteresseerd.
3
DAVE2804
10 juni 2020, 20:06
Het verwijderen van oude films en series vind ik ook belachelijk. Die zijn (veelal) in een andere tijd gemaakt. Bij Little Britain gaat het erom dat twee witte mensen twee donkere mensen belachelijk maken. Toegegeven, dat wordt in de film White Chicks precies andersom gedaan. Daar verkleden twee donkere mannen zich als twee witte mannen. Dan kun je zeggen dat donkere mensen er niet zoveel aanstoot aan moeten nemen, dat doen wij andersom ook niet en als wit persoon kunnen wij daar misschien best wel om lachen, maar het verschil zit hem in het feit dat donkere mensen vrijwel dagelijks met racisme in een of andere vorm te maken krijgen en wij witte mensen niet. Dus als dat bij ons wél zo zou zijn (dagelijks racisme), dan vraag ik mij af hoelang wij nog om zulke series of films kunnen lachen.
-2
BlackBiker
11 juni 2020, 08:23
Als je nergens meer om mag lachen, omdat er altijd wel iemand is die het niet leuk vindt, is de wereld al verloren.
Als je alles gaat wegcensureren dat eventueel iemand zou kunnen kwetsen, kan je het vak geschiedenis opheffen en staat er straks geen enkel standbeeld meer in de openbare ruimte.
Laten we met zijn allen svp een beetje normaal gaan doen.
P.S. Ik ben niet wit. Ik ben blank. Sneeuw is wit.
3
Log in om een reactie achter te laten