Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Breaking Bad-acteur gecast in Law & Order: Organized Crime als Stabler's broer

Een bekend gezicht uit Breaking Bad heeft zich gevoegd bij de cast van het vierde seizoen van Law & Order: Organized Crime, in een belangrijke terugkerende rol.

Dean Norris, die vijf seizoenen DEA Agent Hank Schrader, de zwager van Bryan Cranston's Walter White, speelde in Breaking Bad, heeft zich aangesloten bij de cast van Law & Order: Organized Crime in seizoen vier.



Norris (foto) zal Randall Stabler spelen, de oudere broer van Elliot Stabler, gespeeld door Christopher Meloni, in meerdere afleveringen. Zoals eerder bekend werd gemaakt, zal het aankomende vierde seizoen Stabler's broers Randall en Joe Jr. introduceren.

Randall, die de familie verliet toen hij jong was en nu een succesvolle vastgoedontwikkelaar is, heeft een langdurige spanning met Elliot als gevolg van een gebeurtenis met hun vader.

Zoals eerder gemeld, vervangt John Shiban Sean Jablonski als showrunner voor seizoen vier van de procedurele NBC-misdaadserie, die gepland staat voor een terugkeer in het tussenseizoen.

Law & Order: Organized Crime wordt geproduceerd door Dick Wolf, John Shiban, Paul Cabbad, Meloni, Arthur W. Forney en Peter Jankowski.

De serie wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met Wolf Entertainment.

Norris speelde Hank Schrader in alle vijf de seizoenen van Breaking Bad. Hij was onlangs te zien in een bijrol in Chuck Lorre's comedyserie United States of Al, die twee seizoenen liep op CBS. Zijn andere televisierollen zijn Claws, Better Call Saul, The Big Bang Theory, Under the Dome, Scandal en Get Shorty. Hij verscheen ook samen met Meloni in de film Small Time uit 2014.
Vorige aflevering
Stabler's Lament
Stabler's Lament
04x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order: Organized Crime