Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Dean Norris gepromoveerd tot vaste acteur in Law & Order: Organized Crime

Elliot Stabler's verzoening met zijn ooit vervreemde oudere broer Randall krijgt vaste vorm.
Dean Norris, die vorig seizoen een terugkerende rol had als Randall Stabler, is gepromoveerd tot vaste acteur in het komende vijfde seizoen van Law & Order: Organized Crime, dat na vier seizoenen op NBC naar Peacock verhuist.

15963 Dean Norris in Law & Order: Organized Crime

Norris werd vorig seizoen geïntroduceerd als Randall, de broer van Elliott (Chris Meloni), toen het duo zorgde voor hun zieke moeder Bernadette (Ellen Burstyn). Randall, die de familie verliet toen hij jong was, had eerder een langdurige spanning met Elliot die voortkwam uit een gebeurtenis met hun vader.

Norris verscheen in negen van de dertien afleveringen van seizoen vier. In het vorige seizoen was er ook een terugkerend personage in Randall en Elliot's jongere broer, Joe Jr. (Michael Trotter), die uiteindelijk informant werd voor de OCCB.

Law & Order: Organized Crime wordt geproduceerd door Dick Wolf, showrunner John Shiban, Paul Cabbad, Meloni, Arthur W. Forney en Peter Jankowski. De serie wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met Wolf Entertainment.

Norris speelde Hank Schrader in alle vijf de seizoenen van Breaking Bad, een rol die hij hernam in Better Call Saul. Zijn andere televisierollen zijn onder andere in Under the Dome, The Big Bang Theory en United States of Al van CBS, Girlboss van Netflix en Claws van TNT.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten