Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jeffrey Donovan keert niet terug voor nieuw seizoen van Law & Order

Jeffrey Donovan keert niet terug als Senior Detective Frank Cosgrove voor seizoen 23 van de langlopende serie Law & Order.

De voormalige Burn Notice-ster werd in 2021 aangetrokken om de NBC-revival te leiden. Hij speelde Donovan's rechercheur Frank Cosgrove in Dick Wolf's misdaaddrama tijdens seizoenen 21 en 22.

Volgens TVLine, die het nieuws als eerste meldde, vertrok hij om creatieve redenen.



Donovan (foto) is de laatste acteur die zijn badge inlevert bij Law & Order. In 2022 vertrok Anthony Anderson, die zijn rol als rechercheur Kevin Bernard uit de oorspronkelijke serie herhaalde, na seizoen 21. Hij werd vervangen door Mehcad Brooks, die in seizoen 22 bij de cast kwam als Frank's nieuwe partner Jalen Shaw.

De cast bestaat verder uit Sam Waterston als officier van justitie Jack McCoy, Hugh Dancy (Hannibal, The Path) als senior assistent-officier van justitie Nathan Price en Camryn Manheim (The Practice) als Kate Dixon.

Law & Order, dat terugkeert voor een verkort seizoen in 2024, wordt geproduceerd door Wolf Entertainment en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.
Vorige aflevering
In Harm's Way
In Harm's Way
23x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order