Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reid Scott (Veep) toegevoegd aan vaste cast van Law & Order voor seizoen 23

Reid Scott, bekend van zijn rollen in Veep en The Marvelous Mrs. Maisel, is voor het komende seizoen te zien als een nieuw vast gezicht in de NBC-politieserie, als een nog naamloze NYPD detective.

Scott zal de leegte opvangen die werd achtergelaten door Jeffrey Donovan, die onlangs de serie verliet vanwege creatieve meningsverschillen. Donovan speelde rechercheur Frank Cosgrove in de seizoenen 21 en 22 van het Law & Order-drama van Dick Wolf's Wolf Entertainment.

Dit is de tweede detectivewissel in de revival. Anthony Anderson, die zijn rol als rechercheur Kevin Bernard uit de oorspronkelijke serie hernam, vertrok na seizoen 21 en werd opgevolgd door Mehcad Brooks, die zich in seizoen 22 bij de cast voegde als Frank's nieuwe partner Jalen Shaw.



Scott (foto) was onlangs te zien in het vijfde en laatste seizoen van het Emmy-winnende The Marvelous Mrs. Maisel, nadat hij in seizoen vier al een rol had gespeeld. Eerder speelde hij zeven seizoenen lang in een andere Emmy-winnende komedie, HBO's Veep. Onlangs was hij te zien in de aflevering Daphne van de FX-anthologieserie American Horror Stories.

De Law & Order-cast bestaat verder uit Sam Waterston als DA Jack McCoy, Hugh Dancy (Hannibal, The Path) als senior assistent aanklager Nolan Price en Camryn Manheim (The Practice) als Lt. Kate Dixon.

Law & Order, waarvan het 23e seizoen op donderdag 18 januari 2024 van start gaat, wordt geproduceerd door Wolf Entertainment en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group.

Scott is net klaar met de productie van de Amazon-film Idea of You, met Anne Hathaway in de hoofdrol en geregisseerd door Michael Showalter. Reid speelt ook in de pandemische komedie Who Invited Charlie? tegenover Adam Palley en Jordana Brewster en is de uitvoerend producent van deze komedie, en was te zien in de film Wildflower met Alexandra Daddario en Kiernan Shipka.
Vorige aflevering
In Harm's Way
In Harm's Way
23x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order