Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

NBC geeft nieuwe posters voor Law & Order-series vrij in aanloop van 2024 terugkeer

Fans van de Law & Order-franchise hoeven niet lang meer te wachten op de terugkeer van de drie series.

NBC heeft de terugkeer van de misdaaddrama's Law & Order, Law & Order: Special Victims Unit en Law & Order: Organized Crime volgende maand aangekondigd met nieuwe posters.

Kijkers zullen Kelly Giddish zien terugkeren voor de première van het 25e seizoen van Law & Order: Special Victims Unit. Mariska Hargitay (foto onder), Ice-T, Peter Scanavino en Octavio Pisano spelen de hoofdrollen in deze procedurele politieserie die de elite van de Special Victims Unit volgt.

Law & Order: Special Victims Unit

Wat Law & Order betreft, zullen kijkers een nieuw gezicht in het team zien na het vertrek van Jeffrey Donovan. In november werd bekend dat Reid Scott zich heeft aangesloten bij het 23e seizoen van de serie. Hij voegt zich bij Sam Waterston, Camryn Manheim, Hugh Dancy, Odelya Halevi en Mehcad Brooks in het drama, dat de politie en officieren van justitie volgt die samenwerken in New York City.

Er is nog niet veel bekend over wat de volgende stap is voor Stabler en zijn team in Law & Order: Organized Crime. De serie kreeg voor het vierde seizoen een verkorte volgorde van afleveringen, maar door de nu beëindigde stakingen van de industrie zullen alle drie de Law & Order-series dit seizoen slechts dertien afleveringen hebben. Christopher Meloni, Danielle Moné Truitt, Ainsley Seiger, Brent Antonello en Rick Gonzalez spelen de hoofdrollen in de NBC-serie.

De posters voor alle drie de series staan hieronder. De drie Law & Order series keren terug met nieuwe afleveringen op donderdag 18 januari.

14569 Law & Order: Special Victims Unit s25 poster

14569 Law & Order s23 poster

14569 Law & Order: Organized Crime s4 poster
Vorige aflevering
In Harm's Way
In Harm's Way
23x13
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order