Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maura Tierney gecast in een vaste rol voor seizoen 24 van Law & Order

Maura Tierney keert terug naar NBC en voegt zich bij de cast van Law & Order voor het komende 24e seizoen.

De aankondiging volgt op het vertrek van Camryn Manheim als luitenant Kate Dixon aan het einde van seizoen 23.



Details over Tierney's (foto) personage worden nog niet onthuld, behalve dat ze een nieuwe luitenant gaat spelen in de Dick Wolf serie.

Manheim verliet de serie na Sam Waterston, die in februari zijn vertrek aankondigde als District Attorney Jack McCoy. Tony Goldwyn trad later toe als de nieuwe officier van justitie.

Law & Order is een politie-procedurele serie en juridisch drama dat kijkers een kijkje geeft in een zaak geïnspireerd door echte misdaden "uit de krantenkoppen" - vanuit het gezichtspunt van de politie en de aanklagers. Het is de langstlopende serie over wetshandhaving op televisie.

Dick Wolf is bedenker en uitvoerend producent. Rick Eid, Pamela Wechsler, Alex Hall, Arthur Forney en Peter Jankowski zijn de uitvoerende producenten. Law & Order wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met Wolf Entertainment.

Het nieuwe seizoen begint donderdag 3 oktober om 20.00 uur op NBC en de volgende dag op Peacock.

Tierney is momenteel te zien in de bioscoop in Twisters van Universal Pictures. Op televisiegebied speelde zij in de misdaadserie American Rust, dat recentelijk voor de tweede keer is gecanceld, eerst door Showtime en nu door Prime Video. Daarnaast had zij een vaste rol in Showtime-serie The Affair en was ze te zien in onder andere Your Honor (US) van Showtime, The Good Wife van CBS en ER van NBC, waarin Tierney bij het grote publiek bekend werd door haar rol als Dr. Abby Lockhart.
Vorige aflevering
In Harm's Way
In Harm's Way
23x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order