Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Canada krijgt zijn eigen Law & Order-serie: Law & Order Toronto: Criminal Intent

Canadese kijkers krijgen hun eigen versie van een Law & Order serie. Citytv heeft een lokale editie van Law & Order: Criminal Intent, getiteld Law & Order Toronto: Criminal Intent, besteld.
Het Canadese netwerk heeft tien afleveringen besteld en het is onbekend of Amerikaanse kijkers de spin-off te zien krijgen. De originele serie Law & Order: Criminal Intent (foto onder) was tien seizoenen lang te zien op NBC en USA Network en er is onlangs gesproken over het opnieuw leven inblazen van de serie.

Law & Order: Criminal Intent

Citytv onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Citytv kondigt vandaag het gloednieuwe misdaaddrama Law & Order Toronto: Criminal Intent aan, een adaptatie van de legendarische serie Law & Order, die in het voorjaar van 2024 op Citytv te zien zal zijn. Geproduceerd door Lark Productions en Cameron Pictures Inc., in samenwerking met Citytv, Law & Order Toronto: Criminal Intent bestaat uit tien afleveringen van een uur en de productie vindt dit najaar plaats in Toronto.

Law & Order Toronto: Criminal Intent is gebaseerd op de klassieke serie die Dick Wolf creëerde voor Universal Television. De serie zal originele Canadese verhalen laten zien, geschreven en geproduceerd door en met Canadezen in de hoofdrol. Law & Order Toronto: Criminal Intent is een psychologische thriller verpakt in een crimineel onderzoek en volgt een eliteteam van detectives die high-profile misdaad en corruptie in het centrum van Toronto onderzoeken.

"De tijdloze aantrekkingskracht van de zaken die worden onderzocht in de wereldwijd succesvolle Law & Order-franchise blijft week na week het Citytv-publiek trekken", zegt Hayden Mindell, Senior Vice President Television, Rogers Sports & Media. "We zijn verheugd om samen te werken met Lark Productions en Cameron Pictures Inc. om Canadese verhalen naar dit iconische format te brengen."

"Ons team is enthousiast over de unieke kans om een duidelijk Canadese versie van Criminal Intent te produceren in samenwerking met Cameron Pictures," zegt Erin Haskett, President en uitvoerend producent, Lark Productions. "We werken sinds begin vorig jaar samen met Rogers Sports & Media en vinden het geweldig om de originele visie van de adaptatie met het publiek te delen."

"We zijn verheugd om samen te werken met Lark Productions en Citytv om deze serie tot leven te brengen," zegt Amy Cameron, medeoprichter en uitvoerend producent, Cameron Pictures Inc. "We kunnen niet wachten om onze geweldige stad in de Law & Order-franchise te laten zien."

Law & Order Toronto: Criminal Intent wordt geproduceerd door Lark Productions en Cameron Pictures Inc. in samenwerking met Citytv met distributie door Universal Television.

Een premièredatum voor Law & Order Toronto: Criminal Intent wordt later bekendgemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten