Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Kelli Giddish verschijnt opnieuw in Law & Order: Special Victims Unit

Kelli Giddish's Amanda Rollins komt voor een tweede keer terug in Law & Order: Special Victims Unit seizoen 25.

Na een gastrol in de première-aflevering van seizoen 25 zal Giddish haar rol van favoriet personage Rollins hernemen in de elfde aflevering.



In de seizoens-opener van seizoen 25, die in januari werd uitgezonden, keerde Amanda (Giddish, foto) terug om de doop van de baby van haar en Carisi (Peter Scanavino) te vieren. Maar de blijde gebeurtenis werd ontsierd door de verdwijning van een tienermeisje. Olivia (Mariska Hargitay) realiseert zich dat ze het meisje in een busje zag toen ze terugkeerde van de doop en raakt geobsedeerd om haar te vinden.

Giddish verliet de procedurele serie halverwege seizoen 24 en keerde daarna terug als gastactrice in de finale van seizoen 24, die deel uitmaakte van een drievoudige cross-over tussen Law & Order, Law & Order: Special Victims Unit en Law & Order: Organized Crime.

In haar exit-aflevering trouwde Giddish' personage Rollins met ADA Sonny Carisi Jr (Scanavino). Rollins onthulde ook dat ze een nieuw carrièrepad was ingeslagen en een baan als docent aan Fordham University had geaccepteerd. Toen ze terugkwam, verraste ze haar voormalige collega's met het nieuws dat ze zwanger was.

"Rollins spelen was een van de grootste vreugdes en privileges van mijn leven," postte ze vorig jaar op sociale media om haar vertrek aan te kondigen. "Er is gewoon geen ander personage op televisie zoals Rollins. Ze is gegroeid en veranderd, en ik ook."

Dick Wolf is de bedenker en uitvoerend producent van Law & Order: Special Victims Unit. David Graziano, Julie Martin, Hargitay, Norberto Barba, Ken Brown, Arthur Forney en Peter Jankowski zijn de uitvoerende producenten. De serie wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met Wolf Entertainment.
Vorige aflevering
Duty to Hope
Duty to Hope
25x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order: Special Victims Unit