Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Law & Order: Special Victims Unit krijgt 21ste seizoen bij NBC

Law & Order: Special Victims Unit is een Amerikaanse misdaadserie van NBC. De serie ging van start in september 1999 en blijkt nog steeds een succes. Er gaat een 21ste seizoen komen.

Momenteel is het 20ste seizoen nog bezig bij NBC. Law & Order: Special Victims Unit volgt een elite eenheid van de New Yorkse politie die zedenzaken onderzoekt en voor de rechtbank brengt. De zaken hebben uiteraard hun weerslag op de privélevens van de agenten.

Nu de serie een 21e seizoen krijgt is het de langst lopende Amerikaanse actieserie ooit, meldt The Hollywood Reporter. Van de serie werden tot nu toe 452 afleveringen uitgezonden. De serie verbreekt met zijn nieuwe seizoen het record van Law & Order en Gunsmoke, actieseries die beiden twintig seizoenen liepen.


Mariska Hargitay

Hoofdrolspeelster Mariska Hargitay keert wederom terug. De actrice is, samen met acteur en rapper Ice T, het langst in de serie te zien. "Ik ben ontzettend trots dat ik deel mag uitmaken van deze grensverleggende serie en ben vereerd dat we vandaag onderdeel van de televisiegeschiedenis zijn geworden", liet de actrice vrijdag in een verklaring weten.
Vorige aflevering
Duty to Hope
Duty to Hope
25x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Law & Order: Special Victims Unit