Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Brie Larson leert vrouwen meer dan alleen recepten in trailer van Lessons In Chemistry

In een onlangs vrijgegeven trailer voor Lessons In Chemistry daagt Brie Larson de stereotypen van vrouwen in de jaren vijftig uit met haar kookprogramma op televisie.

De serie van acht afleveringen speelt zich af in het begin van de jaren vijftig en volgt Elizabeth Zott (Larson) wiens droom om wetenschapper te worden in de wacht wordt gezet in een patriarchale maatschappij. Nadat ze uit haar lab is ontslagen, krijgt ze een baan aangeboden als presentatrice van een kookprogramma op televisie, die ze accepteert. Maar al snel begint ze haar platform te gebruiken om een natie van over het hoofd geziene huisvrouwen, en de mannen die ineens luisteren, meer te leren dan alleen recepten.

Lessons In Chemistry, die Larson ook produceerde, is gebaseerd op de bestseller van Bonnie Garmus.

Lessons In Chemistry

"Politiek hoort niet in de keuken. Een man wil dat zijn vrouw een drankje voor hem maakt na een lange werkdag," zegt een man tegen Larson in de beelden. Zij antwoordt: "Waarom neem je aan dat zijn dag langer was dan de hare? Waarom maak jij het drankje niet?"

Lewis Pullman (Outer Range), Aja Naomi King (How to Get Away with Murder), Stephanie Koenig (The Offer), Kevin Sussman (The Big Bang Theory), Patrick Walker (The Resident) en Thomas Mann (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty) spelen rollen naast Larson.

Lee Eisenberg fungeert als showrunner en Susannah Grant produceert samen met Larson, Michael Costigan, Sarah Adina Smith, Louise Shore, Jason Bateman voor Aggregate Films en Natalie Sandy via Piece of Work Entertainment.

De gelimiteerde serie gaat vrijdag 13 oktober in première op Apple TV+ met twee afleveringen, wekelijks gevolgd door één aflevering tot 24 november.

Hieronder kun je de trailer voor Lessons In Chemistry bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Introduction to Chemistry
Introduction to Chemistry
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lessons In Chemistry