Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Let the Right One In

Showtime heeft een premièredatum aangekondigd voor de nieuwe bovennatuurlijke dramaserie Let the Right One In.

De vampierdrama Let the Right One In is gebaseerd op een Zweedse bestseller uit 2004 van John Ajvide Lindqvist. De serie met onder andere met Demián Bichir, Anika Noni Rose, Grace Gummer, Madison Taylor Baez, Kevin Carroll, Ian Foreman, Jacob Buster en Nick Stahl in de cast verteld het verhaal van een twaalfjarig meisje en haar liefhebbende vader.


Demián Bichir

Madison Taylor Baez

Het meisje is alleen tien jaar geleden gebeten door een vampier en is zelf nu een bloeddorstige twaalfjarige vampier. Haar vader Mark, gespeeld door Oscar-genomineerde Demián Bichir (Grand Hotel), probeert haar in leven te houden met een geringe hoeveelheid bloed en tegelijkertijd een genezing te vinden. Eleanor (Madison Taylor Baez, Selena: The Series) is wellicht voor altijd opgesloten in een twaalfjarig lichaam kan alleen 's nacht naar buiten.

Vanaf 7 oktober zal Showtime de serie gaan streamen voor Showtime abonnees en vanaf zondag 9 oktober om 22.00 uur zal de serie in première gaan bij de kabelaar. Of en wanneer de serie te zien zal zijn in Nederland is nog niet bekend gemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
What's Done in the Dark
What's Done in the Dark
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Let the Right One In