Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Canadese comedyserie Letterkenny eindigt met het aankomende twaalfde seizoen

Letterkenny komt tot een einde. De serie eindigt met het aankomende twaalfde seizoen op Hulu, dat alle zes afleveringen op dinsdag 26 december zal uitbrengen.

De half uur durende komedie, gemaakt door en met in de hoofdrol Jared Keeso, draait om de bewoners van de kleine, Canadese plattelandsgemeenschap Letterkenny, die tot een van de drie groepen behoren: de hicks, de skids en de hockeyspelers.

De drie groepen hebben voortdurend ruzie over schijnbaar triviale zaken die vaak eindigen met iemand die op zijn donder krijgt. In seizoen twaalf krijgt het kleine stadje te maken met een comedy-avond in Modean's, een countrymuziek-hit, de slechte invloed van de Degens, een nieuwe nachtclub en een toegift in de Ag Hall. En dat is nog maar het begin.

Letterkenny, die ook wordt gestreamd op het Canadese platform Crave, zal alle afleveringen al beschikbaar stellen op maandag 25 december.

Letterkenny

De cast bestaat verder uit Nathan Dales, Michelle Mylett, K Trevor Wilson, Dylan Playfair, Andrew Herr, Tyler Johnston, Evan Stern, Mark Forward en Tiio Horn.

Letterkenny is geproduceerd door New Metric Media, in samenwerking met Play Fun Games en Bell Media, met de deelname van Canadian Media Fund, de Northern Ontario Heritage Fund Corporation en het Bell Fund, met de hulp van de Canadese Film of Video Production Tax Credit en Ontario Creates. De serie wordt gedistribueerd door New Metric Media. Keeso is uitvoerend producent, medeschrijver, hoofdrolspeler en bedenker. Jacob Tierney is uitvoerend producent, regisseur en medeschrijver. Mark Montefiore is uitvoerend producent en Kara Haflidson is producent voor New Metric Media.

Hieronder kun je een teaser bekijken voor het twaalfde seizoen van Letterkenny.
Video on youtube
Vorige aflevering
Over and Out
Over and Out
12x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_patois
03 nov 2023 20:04 -
Jammer dat het stopt. Echt een geniale komedieserie!
Reageer
Letterkenny