Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Leverage: Redemption

De crew blijft nog even samen. IMDb TV heeft de sequel Leverage: Redemption vernieuwd met een tweede seizoen.

Het eerste seizoen van zestien afleveringen, opgedeeld in twee delen, kwam in oktober aan het einde. Gelukkig voor de fans betekende dat niet het einde van de serie. Er is een tweede seizoen aangekondigd op het vervolg van Leverage en die gaat waarschijnlijk in 2022 van start.

Hieronder de aankondiging van de vernieuwing:

The Leverage Crew steelt een tweede seizoen op IMDb TV.

Fan-favoriete serie Leverage: Redemption is opgepikt voor nog een seizoen op de gratis streamingdienst van Amazon

IMDb TV, de premium gratis streamingdienst van Amazon, heeft aangekondigd dat het de dramaserie Leverage: Redemption met een tweede seizoen heeft vernieuwd. Alle zestien afleveringen van het eerste seizoen van Leverage: Redemption zijn exclusief te streamen op IMDb TV. Bovendien zijn alle vijf seizoenen van Leverage ook beschikbaar om exclusief op de service te streamen.

De rijken en machtigen nemen wat ze willen, en het Leverage-team is herenigd om ze neer te halen. Sophie Devereaux (The Grifter), Parker (The Thief), Eliot Spencer (The Hitter) en Alec Hardison (The Hacker) zagen de wereld de afgelopen acht jaar veranderen. Het was gemakkelijker – en soms zelfs legaal – geworden voor de rijken om rijker te worden en de machtigen om iedereen die hen in de weg stond te verpletteren. Het Leverage-team vond nieuw bloed in Harry Wilson, een bedrijfsjurist die verlossing zocht nadat hij zich realiseerde dat hij zijn hele carrière aan de verkeerde kant van de tafel had gezeten, en in Breanna Casey, de pleegzus van Hardison met een talent voor computers, robotica en in de problemen komen.

“Het terugbrengen van deze karakters was een droom die uitkwam, en het was een absoluut genoegen om met zulke ongelooflijke mensen als het team van IMDb TV te werken. We zijn zo opgewonden dat we het allemaal opnieuw kunnen doen”, zegt Dean Devlin van Electric Entertainment, co-showrunner en uitvoerend producent van Leverage: Redemption.

Seizoen één van Leverage: Redemption speelde Gina Bellman als Sophie Devereaux, Beth Riesgraf als Parker, Christian Kane als Eliot Spencer, Aldis Hodge als Alec Hardison, Noah Wyle als Harry Wilson en Aleyse Shannon als Breanna Casey. Kate Rorick was co-showrunner en uitvoerend producent, naast co-showrunner en uitvoerend producent Dean Devlin, en uitvoerend producenten Marc Roskin en Rachel Olschan-Wilson van Electric Entertainment. John Rogers en Chris Downey waren adviserende producenten.

Wanneer en of de serie ook in Nederland te zien is is nog niet bekend.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Crowning Achievement Job (2)
The Crowning Achievement Job (2)
02x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_MsDaan
15 dec 2021 15:44 -
Geweldige serie! Mogen nog wel vijf seizoenen komen
Reageer
avatar_Dutchfrank
15 dec 2021 17:17 -
Leuke serie. Blij dat deze weer verder gaat.
Reageer
avatar_abdula23
06 maa 2022 10:48 -
Top serie hoop meer seizoenen te zien
Reageer
Leverage: Redemption