Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu geeft poster, trailer en lijst van gastacteurs vrij voor Life & Beth seizoen twee

Life & Beth heeft een startdatum voor seizoen twee. Hulu kondigde het nieuws aan met de release van een trailer en nieuwe poster.

De streamingdienst vernieuwde de komedie van Amy Schumer in april 2022, een maand na de première van de serie. Met Schumer, Michael Cera, Susannah Flood en Violet Young in de hoofdrollen volgt het tweede seizoen van de Hulu-komedie Beth (Schumer) terwijl ze omgaat met haar nieuwe relatie.

14692 Life & Beth s2

Kevin Kane, Yamaneika Saunders, Laura Benanti, Michael Rapaport, LaVar Walker, Sas Goldberg, Arielle Siegel en Rosebud Baker zijn terugkerende gastacteurs.

Hulu deelde het volgende over seizoen twee van Life & Beth:

"Terwijl de relatie tussen Beth en John serieuzer wordt, begint Beth de mogelijkheden van een huwelijk en een gezin te onderzoeken terwijl zij en John antwoorden zoeken voor hun communicatieproblemen. Is Beth's traumatische geschiedenis met mannen en mensen die ze vertrouwde uit haar jeugd voorbestemd om zich te herhalen? En wat veroorzaakt haar angsten? Beth doet haar best om haar relaties levend te houden terwijl ze worstelt om vrienden en familie te steunen die allemaal met hun eigen problemen te maken hebben terwijl ze hun vierde decennium ingaan."

Seizoen twee van Life & Beth begint op vrijdag 16 februari op Hulu. Het eerste seizoen is te streamen op Disney+.

Hieronder kun je de poster en trailer voor het tweede seizoen van Life & Beth bekijken.

14692 Life & Beth s2 poster
Video on youtube
Vorige aflevering
Road to Nowhere
Road to Nowhere
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Life & Beth