Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tease trailer voor videogame-verfilming Like a Dragon: Yakuza van Prime Video onthuld

De streamer volgt Fallout op met nog een videogame-adaptatie.

De Like a Dragon-gamereeks (voorheen bekend als Yakuza) van de Japanse ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku begint steeds populairder te worden in het Westen. Dat is voor Amazon reden om samen met de ontwikkelaar en uitgever Sega te werken aan een serie.

Kiryu krijgt binnenkort dus een live-action serie. Op Comic-Con onthulde Amazon de eerste blik op zijn aankomende adaptatie van de Yakuza-gameserie, met de serie Like a Dragon: Yakuza (niet te verwarren met de game Yakuza: Like a Dragon). De serie volgt de originele Yakuza-held Kazuma Kiryu.

Like a Dragon: Yakuza

Amazon zegt dat de serie "het moderne Japan en de dramatische verhalen van deze intense personages laat zien, zoals de legendarische Kazuma Kiryu, die games in het verleden niet hebben kunnen verkennen." Kiryu wordt gespeeld door Ryoma Takeuchi, terwijl Kento Kaku te zien is als Akira Nishikiyama. De serie wordt geregisseerd door Masaharu Take.

Natuurlijk voegt Yakuza zich bij een golf van game-adaptaties voor televisie, zoals The Last of Us op HBO, Peacock's Twisted Metal en Amazons eigen live-action versie van Fallout. Yakuza-uitgever Sega heeft ondertussen al succes geboekt met de uitbreiding van Sonic the Hedgehog met films en een spin-offserie.

Like a Dragon: Yakuza start op Prime Video op donderdag 24 oktober met de eerste drie afleveringen.

Bekijk hieronder de teaser trailer.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Like a Dragon: Yakuza