Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
SkyShowtime onthult de startdatum van het langverwachte tweede seizoen van Special Ops: Lioness

SkyShowtime onthult de startdatum van het langverwachte tweede seizoen van Special Ops: Lioness

Het tweede seizoen van Special Ops: Lioness, geschreven door Yellowstone-medebedenker en Oscar®-genomineerde Taylor Sheridan, is binnenkort exclusief te zien op SkyShowtime
De succesvolle spionagethriller Lioness keert terug naar SkyShowtime met een nieuw seizoen vol actie. De dramaserie gaat op 27 oktober 2024 bij Paramount+ en op 1 november met twee afleveringen bij SkyShowtime, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering. De succesvolle spionagethriller Lioness keert terug naar SkyShowtime met een nieuw seizoen vol actie. De dramaserie gaat op 1 november in première met twee afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering.

In het tweede seizoen keert Zoe Saldaña terug als het hoofdpersonage Joe en als uitvoerend producent van de serie. De rest van de terugkerende sterrencast bestaat uit Laysla De Oliveira, Genesis Rodriguez, Emmy®-genomineerde Michael Kelly, Oscar®-winnaar Morgan Freeman, en Oscar- en Emmy®-winnaar Nicole Kidman, die eveneens als uitvoerend producent optreedt. De serie wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios en 101 Studios.

Terwijl de strijd van de CIA tegen terreur dichterbij huis komt, werven Joe (Saldaña), Kaitlyn (Kidman) en Byron (Kelly) een nieuwe Lioness-agent om te infiltreren bij een voorheen onbekende dreiging. Onder toenemende druk van verschillende kanten wordt Joe geconfronteerd met de diepgaande persoonlijke offers die ze heeft gebracht als leider van het Lioness-programma. Naast de terugkerende cast, zien we ook Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Thad Luckinbill en Hannah Love Lanier in de hoofdrollen.

De serie is geproduceerd door Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, David Lemanowicz, Geyer Kosinski, Michael Friedman en Keith Cox.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten