Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen van Lioness binnenkort te zien op Streamz

Tweede seizoen van Lioness binnenkort te zien op Streamz

De spionagethriller van Taylor Sheridan met onder andere Zoe Saldaña en Nicole Kidman is wekelijks te zien op Streamz.
Lioness is gebaseerd op een bestaand programma van het Amerikaanse leger en volgt Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), een jonge Marinier met een ruwe rand maar veel passie. Ze wordt gerekruteerd om zich aan te sluiten bij het Lioness Engagement Team om van binnenuit een terroristische organisatie neer te halen.

16126 Lioness s2 foto 1

Zoe Saldaña speelt Joe, hoofd van het Lioness-programma, die verantwoordelijk is voor de training, het management en het leiden van haar vrouwelijke undercoveragenten.

In het tweede seizoen, terwijl de strijd van de CIA tegen terreur dichter bij huis komt, roepen Joe (Zoe Saldaña), Kaitlyn (Nicole Kidman) en Byron (Michael Kelly) de hulp in van een nieuwe Lioness-agent om een tot nu toe onbekende dreiging te infiltreren. Met toenemende druk van alle kanten wordt Joe gedwongen de diepe persoonlijke offers onder ogen te zien die ze heeft gebracht als leider van het Lioness-programma.

De serie heeft ook rollen voor ​ Morgan Freeman, Genesis Rodriguez, Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Thad Luckinbill en Hannah Love Lanier.

De serie is een creatie van Taylor Sheridan. De Amerikaanse film- en serieproducent is het best bekend als medebedenker van de hitserie Yellowstone (2018) dat voor het eerst uitkwam in Amerika en al snel een van de best bekeken televisieseries werd. Hij creëerde er ook reeds twee vervolgseries van die dieper in de geschiedenis van de familie Dutton duiken, 1883 en 1923. Daarnaast co-creëerde hij ook andere series zoals Tulsa King en Mayor of Kingstown waarmee hij al vaak de vraag opwierp: heeft Taylor Sheridan meer uren in een dag dan de gemiddelde mens?

Voor Lioness werkte Sheridan samen met uitvoerend producenten David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, David Lemanowicz, Geyer Kosinski, Michael Friedman en Keith Cox.

Bekijk hieronder foto's en de trailer van het aankomende tweede seizoen.

16126 Lioness s2 foto 2

16126 Lioness s2 foto 3

16126 Lioness s2 foto 4

16126 Lioness s2 foto 6

16126 Lioness s2 foto 5

16126 Lioness s2 foto 7
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten