Leuk?
0
6
Bekijk stemmen

Lockwood & Co. na één seizoen gecanceld door Netflix

Het is over en uit voor Lockwood & Co. Netflix heeft de bovennatuurlijke detectiveserie na één seizoen gecanceld.

Lockwood & Co., van Attack the Block-regisseur Joe Cornish, is een bewerking van de boekenreeks van Jonathan Stroud. Ruby Stokes (Bridgerton) speelde samen met nieuwkomers Cameron Chapman en Ali Hadji-Heshmati de hoofdrol in de door Complete Fiction geproduceerde serie.

Lockwood & Co.

In een wereld geteisterd door geesten, waar gigantische bedrijven psychische tieners in dienst nemen om het bovennatuurlijke te bestrijden, is er maar één bedrijf dat zonder toezicht van volwassenen opereert, en dat is Lockwood & Co. Gerund door Anthony Lockwood, een rebelse jonge ondernemer die wordt achtervolgd door zijn mysterieuze verleden, zijn briljante maar excentrieke sidekick George en een nieuw aangekomen, superbegaafd meisje genaamd Lucy, staat dit afvallige trio op het punt een angstaanjagend mysterie te ontrafelen dat de loop van de geschiedenis zal veranderen.

De cast bestaat verder uit Ivanno Jeremiah (A Discovery of Witches), Luke Treadaway (Fortitude) en Morven Christie (The Bay (2019)).

Cornish produceerde samen met Nira Park en Rachael Prior. De achtdelige serie is geproduceerd door Complete Fiction, dat is opgericht door Edgar Wright, Cornish, Park en Prior.

In een verklaring bedankte Complete Fiction Netflix, Stroud, cast, crew en fans. "Het maken van deze serie was een van de meest lonende ervaringen uit onze carrières en we zullen het voor altijd koesteren", aldus het productiebedrijf.

Stroud bedankte ook "iedereen die zo hard heeft gewerkt om zoiets speciaals te creëren."
Video on youtube
Vorige aflevering
Not the Eternal
Not the Eternal
01x08
Leuk?
0
6
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_Flash
15 Mei 2023 15:17 -
Spijtig, ik was wel benieuwd naar hoe het verder zou verlopen.
Reageer
avatar_BlackBiker
15 Mei 2023 17:57 -
Inderdaad zonde. Ik had gehoopt meer van het ontstaan van de situatie in deze wereld te zien in de komende seizoenen. Helaas weer een serie met potentie down the drain...
Reageer
avatar_Futsudo
15 Mei 2023 19:50 - 15 Mei 2023 18:06
Jammer. De scores voor deze serie waren overal zeer positief maar het draait alleen nog maar om publieksstatistieken. (het totale aantal bekeken uren)
Reageer
avatar_Arjensky
19 Mei 2023 11:07 -
Ik had deze eigenlijk nog op mijn kijklijst staan en zit nu te twijfelen. Is het wel een soort van afgerond verhaal of eindigt het met een cliffhanger?
Reageer
avatar_BlackBiker
19 Mei 2023 18:16
Zie mijn reactie op de reactie pagina van de serie. Er worden in dit seizoen twee verhaallijnen afgerond. Maar er is nog best veel onduidelijk. Ik zou hem toch gaan kijken, Arjensky.
Reageer
avatar_Arjensky
19 Mei 2023 19:19
Dank je, die had ik nog niet gelezen. Ik laat hem nog even op mijn lijst staan en dan zal ik er, als ik tijdens de schrijversstaking mijn achterstand een beetje wegwerk, wel aan toe komen.
Reageer
Lockwood & Co.