Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Amanda Seyfried speelt hoofdrol in Long Bright River van Peacock

Amanda Seyfried, onder andere bekend van Hulu's gelimiteerde serie The Dropout, is klaar om de hoofdrol te spelen in Long Bright River, een gelimiteerde serie voor Peacock.

Long Bright River is een spanningsthriller die het verhaal vertelt van Mickey (Seyfried), een politieagente die patrouilleert in een buurt in Philadelphia die zwaar getroffen is door de opioïdencrisis. Wanneer er een reeks moorden in de buurt wordt gepleegd, realiseert Mickey zich dat haar persoonlijke geschiedenis wel eens verband zou kunnen houden met de zaak.



De serie is gebaseerd op de gelijknamige New York Times bestseller van Liz Moore. Seyfried (foto) zal ook de serie produceren van Sony Pictures Television en UCP, een divisie van Universal Studio Group.

Het project lekte uit nadat Seyfried en Moore dinsdag waren gezien tijdens een patrouille met de politie van het 26e district in Philadelphia.

Nikki Toscano (The Offer, Hunters (2020)) en Moore schrijven en produceren, Toscano is de showrunner. Neal H. Moritz, Pavun Shetty en Amanda Lewis produceren voor Original Film en Amy Pascal voor Pascal Pictures.

Hagar Ben-Asher (City on a Hill, Bosch: Legacy) regisseert en produceert de eerste aflevering.

"We zijn erg blij dat Amanda Seyfried deze serie gaat leiden over hoe mensen die in eerste instantie als slachtoffer worden gezien zich kunnen verenigen om hun macht terug te winnen", zeggen Moore en Toscano in een gezamenlijke verklaring. "Moore's familiegeschiedenis en haar werk met schadebeperking en gemeenschapsdienst organisaties in Philadelphia vormden de basis voor de serie, die erop gericht is om met compassie de levens te portretteren van mensen die worstelen met verslaving en de familieleden die van hen houden."
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst