Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Long Bright River voegt zes acteurs toe in terugkerende rollen

Peacock's gelimiteerde suspense thrillerserie Long Bright River heeft zijn cast flink uitgebreid met zes acteurs in terugkerende rollen.

Long Bright River is gebaseerd op de New York Times-bestseller van Liz Moore. Zoals eerder aangekondigd, leiden Amanda Seyfried en Nicholas Pinnock een cast met Ashleigh Cummings, Callum Vinson en John Doman.

De serie volgt een politieagente, Mickey (Seyfried), terwijl ze patrouilleert in een wijk in Philadelphia die zwaar getroffen is door de opioïdencrisis. Wanneer er een reeks moorden in de buurt wordt gepleegd, realiseert Mickey zich dat haar persoonlijke geschiedenis misschien verband houdt met de zaak.

14966 cast Long Bright River

Er zijn nu zes acteurs toegevoegd in terugkerende rollen (van links naar rechts met de klok mee op de foto): Dash Mihok, Britne Oldford, Matthew Del Negro, Harriet Sansom Harris, Patch Darragh en Perry Mattfeld.

Mihok speelt Eddie, Oldford is gecast als Aura, Del Negro is Simon, Harris speelt Mrs. Mahon, Darragh is te zien als Sergeant Kevin Ahearn en Mattfeld heeft de rol van Paula.

Mihok is vooral bekend om zijn rol als Brendan 'Bunchy' Donovan in Showtime's Ray Donovan en was recentelijk te zien in Fox-serie Accused (US) en de Gossip Girl (2021)-reboot van HBO Max.

Oldfords serierollen omvatten een hoofdrol tegenover Rachel Weisz in Prime Video's Dead Ringers, maar ook in onder andere The Umbrella Academy (Netflix), Ravenswood (ABC Family) en American Horror Story: Asylum (FX).

Del Negro was onlangs te zien in vaste rollen in Showtime's City on a Hill, met Kevin Bacon en Prime Video's Goliath, met Billy Bob Thornton. Hij speelde terugkerende rollen in onder andere Scandal (ABC) en Teen Wolf (MTV). Binnenkort is hij te zien in Hotel Cocaine van MGM+.

Genomineerd voor een Emmy voor haar gastrol in Hacks van HBO Max, zijn Harris' andere serierollen in onder andere Disney's Marvel-special Werewolf by Night, Ratched (Netflix) en ABC's Desperate Housewives. Binnenkort is ze te zien in FX's Donald Sterling-serie Clipped.

Naast HBO's Succession was Darragh te zien in veel verschillende series en rollen, waaronder de gelimiteerde Netflix-serie Kaleidoscope, Mr. Mercedes van Audience Network en Showtime's The Loudest Voice.

Mattfeld speelde de hoofdrol in The CW's In the Dark (2019) en had een terugkerende rol in Showtime's Shameless (US).

Nikki Toscano en Liz Moore schrijven en produceren, Toscano is de showrunner. Neal H. Moritz, Pavun Shetty en Amanda Lewis produceren voor Original Film, samen met Amy Pascal voor Pascal Pictures, Seyfried en Russell Rothberg. Hagar Ben-Asher regisseert en produceert de eerste aflevering van de serie, die afkomstig is van Sony Pictures Television en UCP, een divisie van Universal Studio Group.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst