Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

A&E geeft groen licht voor derde seizoen Longmire

A&E Network heeft een derde seizoen besteld van het veelgeprezen drama Longmire. Het derde seizoen van de serie, met in de hoofdrol Robert Taylor, zal uit tien afleveringen bestaan. Dit werd vandaag aangekondigd door David McKillop, algemeen directeur en uitvoerend vice president van A&E.

In het tweede seizoen haalde Longmire gemiddeld 3,7 miljoen kijkers en de seizoensfinale op 26 augustus 2013 haalde zelfs de hoogste kijkcijfers van het seizoen met 4,4 miljoen kijkers. De serie blijft hiermee de nummer één serie voor A&E met het grootste totaal aantal kijkers aller tijden.

"Longmire is uitgegroeid tot één van de meest boeiende drama's op televisie met een toegewijd publiek en we zijn enorm trots op de show," zei McKillop. "We zijn blij dat we onze prachtige samenwerking met Warner Horizon Television, het productieteam, en de getalenteerde cast en crew onder leiding van de uitzonderlijke Robert Taylor voort kunnen zetten".
Vorige aflevering
Goodbye Is Always Implied
Goodbye Is Always Implied
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JanWillemK
25 nov 2013 20:23 -
Was dit niet al bekend? Dit was juist DE reden dat ik ben begonnen met de serie...
Reageer
avatar_JessicaD
25 nov 2013 20:45 -
John Coveny had het bevestigd in augustus, maar het was nooit officieel aangekondigd door A&E en Warner Horizon Television: "A&E and producing studio Warner BrosTV had no comment, though insiders cautioned that the two sides have yet to finalize a deal for a third season. ".

Ze brachten het vandaag pas via een officiële press release naar buiten.
Reageer
avatar_JanWillemK
25 nov 2013 20:52 -
Ahh ok, dat verklaar het inderdaad. Thanks!
Reageer
avatar_Bolot
09 dec 2013 20:00 -
Geweldige serie, blij dat er een derde seizoen komt.
Reageer
Longmire