Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Apple TV+ serie Loot pauzeert opnames voor tweede seizoen vanwege picketers

Apple TV+ serie Loot pauzeert opnames voor tweede seizoen vanwege picketers

Loot is de nieuwste serie waarvan de productie is stilgelegd vanwege de WGA-schrijversstaking.
De Apple TV+ serie, met Maya Rudolph in de hoofdrol, was bezig met de productie van het tweede seizoen, maar WGA-picketers hebben ervoor gezorgd dat studio Universal Television de productie op de locatie in Bel-Air heeft stilgelegd.

De serie sluit zich aan bij series als HBO Max's Hacks, Showtime's Billions, Netflix's Unstable en Starz' The Venery of Samantha Bird, die allemaal de productie hebben stilgelegd.

Het stilleggen van de productie kwam op de vierde dag van de WGA-staking afgelopen vrijdag, waarbij duizenden schrijvers de straat op gingen in Hollywood en New York uit protest tegen het aanbod van de studio's.

Loot

Loot werd vorig jaar verlengd voor een tweede seizoen. Rudolph, Michaela Jaé Rodriguez, Joel Kim Booster, Nat Faxon, Ron Funches en Stephanie Styles spelen de hoofdrollen.

In Loot, gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Yang en Hubbard, speelt Rudolph de rol van miljardair Molly Novak, die een droomleven heeft, compleet met privéjets, een uitgestrekt landhuis en een gigayacht, alles wat haar hartje begeert. Maar wanneer haar man haar na twintig jaar verraadt, raakt ze in een publieke spiraal en wordt ze voer voor de roddelbladen. Ze bereikt het dieptepunt wanneer ze, tot haar verrassing, verneemt dat ze een liefdadigheidsinstelling heeft die wordt geleid door de no-nonsense Sofia Salinas (Rodriguez), die Molly smeekt te stoppen met het genereren van slechte pers.

Met haar toegewijde assistent Nicholas (Kim Booster) aan haar zijde en met de hulp van Sofia en haar team, waaronder de zachtaardige accountant Arthur (Faxon) en haar optimistische, op popcultuur beluste neef Howard (Funches), begint Molly aan een reis vol zelfontdekking. Teruggeven aan anderen is misschien wel wat ze nodig heeft om weer tot zichzelf te komen.

Yang en Hubbard produceren samen met Rudolph via Animal Pictures. Natasha Lyonne (Russian Doll, Poker Face) en Danielle Renfrew Behrens (Russian Doll) zijn ook uitvoerend producent. Daarnaast produceert Dave Becky (Insecure). Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, is de studio.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten