Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Misschien toch geen seizoen zes voor Lucifer?

MijnSerie meldde onlangs dat Tom Ellis een nieuw contract tekende en daarom de kans op een zesde seizoen groot was. Dat blijkt nu toch wat lastiger te worden.

Het is nog altijd niet zeker dat er een zesde seizoen zal komen van Lucifer. Tot twee keer toe werd besloten om een punt te zetten achter de serie, het grote succes en de roep om meer leken twee maanden geleden toch te leiden tot een zesde seizoen. Alles leek geregeld, maar er is één belangrijk contract nog niet getekend.

Na drie seizoenen nam Netflix de serie over van FOX en werd er een vierde seizoen gemaakt. In 2020 zal een vijfde seizoen volgen, dat wordt opgesplitst in twee delen. Er werd bij de aankondiging van seizoen vijf meteen gemeld dat dat het laatste zou zijn. Toen de fans het naderde afscheid aan het verwerken waren kwam er toch weer wat goed nieuws. Door het succes gingen Netflix en Warner Bros. toch weer in gesprek. Al snel werden de showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson vastgelegd voor een zesde seizoen en de rest van de cast had nog een doorlopend contract. Behalve Tom Ellis, die de titelrol speelt.

Begin maart kwam dus naar buiten dat Tom Ellis een contract had getekend voor seizoen zes en was het wachten op de officiële melding van seizoen zes door Netflix. Nu meld tvline.com echter dat Ellis en Warner Bros. er nog altijd niet uit zijn. De onderhandelingen liggen momenteel zelfs zo goed als stil, want Ellis heeft de laatste aanbieding van de studio naast zich neergelegd. “Iedereen wil dat Tom tevreden is, maar er is een grens. En die grens is nu bereikt”, zo laat een insider weten over het laatste voorstel van Warner Bros. Het is dus nog maar de vraag of beide partijen er alsnog uit gaan komen anders valt ergens eind 2020 definitief het doek voor Lucifer.

Seizoen vijf van Lucifer zal bestaan uit zestien afleveringen. Deze worden door Netflix in twee delen gelanceerd. De eerste acht episodes worden binnenkort verwacht, zo liet Netflix zelf deze week nog maar eens weten. Het is alleen nog wachten op een definitieve datum.

Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_blanc
28 Mei 2020 01:06 -
He's back
Reageer
Lucifer