Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Lucky Hank na één seizoen gecanceld door AMC

Dit zal zijn gemoedstoestand niet ten goede komen... Lucky Hank is na één seizoen gecanceld. AMC heeft de dramaserie onder leiding van Bob Odenkirk, die in maart in première ging, geschrapt.

In de serie, een bewerking van Richard Russo's roman Straight Man, speelde Odenkirk, bekend van Breaking Bad en Better Call Saul, William Henry Devereaux Jr., de onwaarschijnlijke voorzitter van de Engelse afdeling van een zwaar ondergefinancierd college in de Pennsylvania rustbelt, die ergens tussen midlifecrisis en volledige ineenstorting in zit.

Lucky Hank

De achtdelige serie ging in maart in première en kwam van Sony Pictures' Television TriStar TV en Mark Johnson's Gran Via. Aaron Zelman en Paul Lieberstein bewerkten het boek en fungeerden als co-showrunners. Het duo produceerde samen met Odenkirk, regisseur Peter Farrelly, Richard Russo, Naomi Odenkirk en Marc Provissiero.

Het zijn twaalf zware maanden geweest, wat betreft programmering, voor AMC Networks, dat aan het begin van het jaar een groot aantal nieuwe programma's schrapte, waaronder Demascus, Invitation to a Bonfire en tweede seizoenen van Pantheon, Moonhaven en 61st Street, terwijl de Julianne Moore-serie Mary & George naar Starz verhuisde.

Op het programma voor 2024 staan The Walking Dead: The Ones Who Live, Parish, met Giancarlo Esposito in de hoofdrol, Orphan Black: Echoes, met Krysten Ritter in de hoofdrol en een tweede seizoen van Interview with the Vampire van Anne Rice en de film Monsieur Spade van Clive Owen.

"We zijn trots op Lucky Hank en dankbaar voor het werk van iedereen die deze unieke, speelse en diep menselijke serie naar kijkers heeft gebracht, van het getalenteerde creatieve team tot onze partners bij Sony en natuurlijk Bob, Mireille en de hele cast en crew. Helaas zijn we niet in staat om door te gaan met een tweede seizoen, maar we zijn blij dat deze acht afleveringen bestaan op AMC+ en nieuwe fans zullen blijven vinden - of opnieuw gezien zullen worden door kijkers die terugkomen om meer tijd door te brengen met Hank, Lily en de vermakelijke cast van personages op Railton College," zei een woordvoerder van AMC Networks.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Chopping Block
The Chopping Block
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lucky Hank