Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

MacGyver eindigt met vijfde seizoen

MacGyver (2016) komt eind april tot een einde. CBS beëindigt de reboot van de gelijknamige serie MacGyver uit 1985 met het lopende vijfde seizoen.

Het vorig jaar bestelde vijfde seizoen zal dienen als het einde van MacGyver (2016). De meeste afleveringen van het vijfde seizoen zijn ondertussen al uitgezonden. CBS heeft nu besloten de serie te beëindigen. De allerlaatste aflevering van het vijfde seizoen en daarmee dus ook de gehele serie zal 30 april worden uitgezonden.

De serie ging in 2016 in première en heeft straks dus vijf jaar gelopen bij CBS. Hoofdrol spelers Lucas Till (Fear Clinic) schreef onder een post op Instagram: "Waar moet ik beginnen? De afgelopen vijf jaar zijn waar ik later naar zal kijken als dé meest vormende jaren van mijn leven." Daarnaast bedankt hij de fans voor het vertrouwen en de cast en crew voor de fijne werksfeer. Ook hoofdrolspeler Justin Hires nam afscheid van de fans via een bericht op Social media.

Vorige aflevering
Abduction + Memory + Time + Fireworks + Dispersal
Abduction + Memory + Time + Fireworks + Dispersal
05x15
Leuk?
2
2
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Faceman
08 apr 2021 13:21 -
Ben niet echt een volger van deze serie, maar kijk weleens een aflevering als ik tijdens het zappen blijf hangen. De originele MacGyver had voor mij, als klein jochie weliswaar, veel meer.
Reageer
avatar_2wesley3
29 okt 2021 19:26
De oude is de beste. Maar ik vindt deze ook niet slecht vindt deze ook een mooie serie
Reageer
MacGyver (2016)