Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS geeft drie nieuwe series een tweede seizoen

De nummer één, twee en drie van de eerstejaars dramaseries bij CBS hebben een tweede seizoen gekregen.

"Deze eerstejaars drama's hebben elk een grote invloed gehad op belangrijkste avonden van de week," zegt Nina Tassler, voorzitter van CBS Entertainment." Creatief onderscheidend, de series worden ondersteund door sterke uitvoerend producenten, een ongelooflijk getalenteerde cast en dat heeft zijn weerklank gehad op een groot en breed publiek."

NCIS: New Orleans is dit seizoen de meest gevolgde nieuwe serie en de nummer twee van de televisieomroepen (NCIS is de nummer 1) met een gemiddelde van 18,1 miljoen kijkers. De castleden zijn: Scott Bakula, Lucas Black, Zoe McLellan, Rob Kerkovich en CCH Pounder. Gary Glasberg, Mark Harmon, Jeffrey Lieber en James Hayman zijn de uitvoerend producenten.

Madam Secretary is de nummer twee van dit seizoen met een gemiddelde van 14,9 miljoen kijkers en in de waardering zondags meest gevolgde gescripte serie. Het heeft het tijdstlot van een jaar geleden verbeterd met 49 procent in aantal kijkers. Téa Leoni, Tim Daly, Bebe Neuwirth, Željko Ivanek, Patina Miller, Erich Bergen, Geoffrey Arend, Kathrine Herzer, Evan Roe en Wallis Currie-Wood zijn castleden. Barbara Hall, Lori McCreary, Academy Award-winnaar Morgan Freeman en David Semel zijn de uitvoerende producenten.

Scorpion is de nummer drie van de best bekeken nieuwe series van het seizoen. Ze hadden een gemiddelde van 14,5 miljoen kijkers. Het is voor CBS de belangrijkste serie geweest op de maandag. Bovendien is het een van de meest gestreamde series op cbs.com. Castleden zijn Elyes Gabel, Robert Patrick, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas, Jadyn Wong en Ari Stidham. Alex Kurtzman, Roberto Orci, Nick Santora, Nicholas Wootton, Justin Lin, Heather Kadin, Scooter Braun en Walter O'Brien zijn de uitvoerend producenten.

Nieuwe seizoenen van alle drie de series staan gepland voor het serieseizoen 2015-2016.

Wat denk jij, is het terecht dat deze series zijn vernieuwd?

Scott Bakula
Vorige aflevering
Leaving the Station
Leaving the Station
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Nelis076
15 jan 2015 11:38 -
Scorpion kijkt lekker weg dus ben blij dat deze vernieuwd is, de rest volg ik niet.
Reageer
avatar_eentje
16 jan 2015 12:52 -
Ncis: no was te verwachten scorpion ben ik ook zeer blij mee
Reageer
Madam Secretary