Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Convicting a Murderer toont andere kant van Making a Murderer

Convicting a Murderer toont andere kant van Making a Murderer

Goed nieuws voor fans van de Netflix-hit Making a Murderer: er komt niet alleen een nieuw seizoen van de serie, zoals vorig jaar bekend werd, ook komt er een nieuwe documentaireserie die de andere kant van het verhaal laat zien. De aanklagers in de zaak tegen de veelbesproken Stephen Avery worden aan het woord gelaten.

De nieuwe documentaireserie gaat Convicting a Murderer heten en wordt niet geproduceerd voor Netflix. Er wordt nog gezocht naar een kanaal dat de serie gaat uitzenden. Convicting a Murderer wil de andere kant laten zien van het proces tegen Avery, een Amerikaanse man die onterecht veroordeeld werd voor een verkrachting, daar elf jaar voor in de gevangenis zat en een paar jaar na zijn vrijlating aangeklaagd werd voor moord op Teresa Halbach.

Filmmaker Shawn Rech, verantwoordelijk voor de nieuwe serie, wil een bredere kijk bieden op de zaak door beide kanten te belichten. “Toen Making a Murderer werd geproduceerd, konden of wilden de aanklagers niet bijdragen aan de serie. Hierdoor werd het een eenzijdig verhaal”, vertelt Rech in een verklaring. “Deze docuserie zal de beschuldigingen over fouten van de politie in een breder perspectief zetten.”

Na het zien van Making a Murderer stond de halve wereld op z'n kop omdat het er zeer veel op leek dat Steven Avery en zijn neefje Brendan Dassey onterecht waren veroordeeld voor de moord op Teresa Halbach.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten